Επιχειρήσεις

Δεσμεύθηκαν τα ακίνητα της οικογένειας Κουτσολιούτσου, των μελών του ΔΣ και της Folli Follie από την Αρχή Ξεπλύματος Βρώμικου Χρήματος

tags :
Δεσμεύθηκαν τα ακίνητα της οικογένειας Κουτσολιούτσου, των μελών του ΔΣ και της Folli Follie από την Αρχή Ξεπλύματος Βρώμικου Χρήματος
Μετά τη δέσμευση των τραπεζικών λογαριασμών καταφθάνει και η αντίστοιχη ακινήτων
Τη δέσμευση ακινήτων τόσο των μελών του διοικητικού συμβουλίου της Folli Follie όσο και ακινήτων που ανήκουν στην εταιρεία, διέταξε η Αρχή για το Ξέπλυμα Βρώμικου Χρήματος, δια της επικεφαλής της, αντεισαγγελέως του Αρείου Πάγου Άννας Ζαίρη.
Υπενθυμίζεται ότι για την υπόθεση της Folli Folie έχουν δεσμευθεί ήδη οι τραπεζικοί λογαριασμοί και θυρίδες σε χρηματοπιστωτικά ιδρύματα που τηρούν τα φυσικά πρόσωπα της εταιρείας, τα οποία βρίσκονται στο εισαγγελικό μικροσκόπιο.
Όπως είναι γνωστό για την υπόθεση αυτή βρίσκεται σε εξέλιξη ποινική προκαταρκτική εξέταση, την οποία διενεργεί ο επίκουρος οικονομικός εισαγγελέας Γιάννης Δραγάτσης.
Στο πλαίσιο της έρευνας αυτής έχουν ήδη κληθεί και έχουν δώσει υπομνήματα προς παροχή εξηγήσεων τα ελεγχόμενα πρόσωπα και απομένει ο εισαγγελέας να αποτιμήσει το αποδεικτικό υλικό προκειμένου να αποφασίσει για τις περαιτέρω δικονομικές του ενέργειες.
Τα επόμενα βήματα του Γιάννη Δραγάτση είναι είτε η άσκηση ποινικής δίωξης κατά συγκεκριμένων προσώπων είτε η αρχειοθέτηση της υπόθεσης για όσα ενδεχομένως πρόσωπα δεν προκύπτουν ενδείξεις τέλεσης αξιοποίνων πράξεων.

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης