Τελευταία Νέα
Διεθνή

Υποχώρησαν κατά 30% οι εισαγωγές LPG στην Τουρκία το Σεπτέμβριο

Υποχώρησαν κατά 30% οι εισαγωγές LPG στην Τουρκία το Σεπτέμβριο
Η παραγωγή υγραερίου στην Τουρκία μειώθηκε το Σεπτέμβριο σε περίπου 82 χιλιάδες τόνους - μια πτώση σχεδόν 5,2% σε ετήσια βάση
Οι εισαγωγές υγραερίου (LPG) στην Τουρκία μειώθηκαν κατά 30,3% σε 241 χιλιάδες τόνους το Σεπτέμβριο σε σύγκριση με τον αντίστοιχο μήνα του περασμένου έτους, σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία που δημοσίευσε η ελεγκτική αρχή της χώρας την Τρίτη (26/11).
Τα στοιχεία της ρυθμιστικής αρχής της αγοράς ενέργειας (EPDK) έδειξαν ότι οι εισαγωγές στην Τουρκία προήλθαν από πολλές χώρες, όπως η Αλγερία, οι ΗΠΑ, το Καζακστάν, η Ρωσία, το Ηνωμένο Βασίλειο, η Νορβηγία και η Ουκρανία.
Η παραγωγή υγραερίου στην Τουρκία μειώθηκε το Σεπτέμβριο σε περίπου 82 χιλιάδες τόνους - μια πτώση σχεδόν 5,2% σε ετήσια βάση.
Οι εξαγωγές σημείωσαν πτώση κατά την ίδια περίοδο κατά σχεδόν 88,2% σε 1,7 χιλιάδες τόνους σε σύγκριση με το Σεπτέμβριο του 2017.
Οι συνολικές πωλήσεις LPG χτύπησαν περίπου 359 χιλιάδες τόνους το Σεπτέμβριο, συμπεριλαμβανομένων 289 χιλιάδων τόνων καυσίμου αυτοκινήτων, 62 χιλιάδων τόνων εμφιαλωμένου υγραερίου και 7 χιλιάδων τόνων χύδην LPG.

www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης