Επιχειρήσεις

Σεμινάρια για πρωτοποριακές λύσεις αντλιών θερμότητας από την LG Electronics

Σεμινάρια για πρωτοποριακές λύσεις αντλιών θερμότητας από την LG Electronics
Σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Γιάννενα
 H LG Electronics (LG) και το τμήμα LG Business Solutions, στο πλαίσιο της συνεχούς εκπαίδευσης των επαγγελματιών, πραγματοποιεί σειρά εκπαιδευτικών σεμιναρίων στην Αθήνα, τη Θεσσαλονίκη και τα Γιάννενα, σχετικά με τις αντλίες θερμότητας LG Therma V καθώς και τη νέα αντλία θερμότητας LG Therma V Monobloc με ψυκτικό υγρό R32 που εξασφαλίζει παραγωγή νερού έως 65°C χωρίς τη χρήση ηλεκτρικών αντιστάσεων.
Κατά τη διάρκεια των σεμιναρίων, η LG ενημερώνει τους επαγγελματίες του κλάδου σχετικά με τα τεχνικά χαρακτηριστικά των μονάδων, τους τρόπους σύνδεσης, τις ρυθμίσεις και τα λογισμικά υπολογισμού και παραμετροποίησης (LATS Therma V / LG Heating Configurator).
Τα σεμινάρια έχουν ήδη παρακολουθήσει παραπάνω από 350 επαγγελματίες, ανάμεσά τους Εγκαταστάτες, Μελετητές Μηχανικοί, Ενεργειακοί Επιθεωρητές, Στελέχη Τεχνικών Υπηρεσιών, Τεχνικοί εξουσιοδοτημένων Service της LG, Εμπορικοί Συνεργάτες και Στελέχη Πωλήσεων. Επιπλέον, οι συμμετέχοντες στα τεχνικά σεμινάρια στην Αθήνα έχουν την ευκαιρία για πρακτική εξάσκηση στα προϊόντα που είναι εγκατεστημένα στο showroom της LG στην Αθήνα, ενώ έχουν την δυνατότητα να λάβουν πιστοποιητικό επιτυχούς παρακολούθησης.
Η LG αποτελεί με συνέπεια έναν αξιόπιστο και σταθερό συνεργάτη, προσφέροντας ολοκληρωμένες λύσεις και ενημερώνοντας διαρκώς το εκτενές δίκτυο των έμπειρων συνεργατών της, ώστε να είναι σε θέση να ανταποκρίνονται με την απαραίτητη τεχνογνωσία και επαγγελματισμό για την πλήρη κάλυψη των αναγκών των σύγχρονων επιχειρήσεων.
Ο πρώτος κύκλος σεμιναρίων θα ολοκληρωθεί μέχρι τις 15 Δεκεμβρίου 2018. Για να εκδηλώσετε ενδιαφέρον μπορείτε να απευθυνθείτε στο b2b.hellas@lge.com.

www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης