Τελευταία Νέα

Εντολή για αιολικό πάρκο της Αυστραλίας δέχτηκε η Vestas

Εντολή για αιολικό πάρκο της Αυστραλίας δέχτηκε η Vestas
Το αιολικό πάρκο Dundonnell θα διαθέτει 80 ανεμογεννήτριες Vestas, τύπου V150-4.2 MW
Την πρώτη της εντολή αιολικής ενέργειας από την Αυστραλία έλαβε η Vestas για τη μεγαλύτερη ανεμογεννήτρια στη γραμμή παραγωγής της, τύπου V150-4.2MW.
Οι ανεμογεννήτριες, που παραγγέλθηκαν από την μακροπρόθεσμη Tilt Renewables πελατών για το αιολικό πάρκο Dundonnell των 336 MW, διαθέτουν την τελευταία τεχνολογία αιολικής ενέργειας της Vestas, η οποία αποδείχθηκε ότι βελτιστοποιεί την απόδοση του ενεργητικού και μειώνει το κόστος της ενέργειας.
Ειδικότερα, το αιολικό πάρκο Dundonnell θα διαθέτει 80 ανεμογεννήτριες Vestas, τύπου V150-4.2 MW με σχεδιασμό πύργου ύψους 114 μέτρων για να μεγιστοποιήσει την απόδοση κάτω από τις ειδικές συνθήκες ανέμου της τοποθεσίας. Οι πύργοι θα προέρχονται εν μέρει από τοπικούς βικτοριανούς προμηθευτές.
Ο κ. Clive Turton, εκπρόσωπος της Vestas Asia-Pacific, δήλωσε ότι "Δύο έργα που χρηματοδοτήθηκαν από την Vestas έχουν ανατεθεί στο πλαίσιο του Σχεδίου Δημοπρασίας Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας της Victoria, το οποίο υπογραμμίζει την ικανότητα της Vestas να προσφέρει στους πελάτες προσαρμοσμένες λύσεις που εξασφαλίζουν το χαμηλότερο κόστος ενέργειας, απόδοση πάρκου.

www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης