Τελευταία Νέα

Η Lightsource BP επεκτείνει το χαρτοφυλάκιο της στις ΗΠΑ - Θα κατασκευάσει δύο νέα έργα ηλιακής ενέργειας

Η Lightsource BP επεκτείνει το χαρτοφυλάκιο της στις ΗΠΑ - Θα κατασκευάσει δύο νέα έργα ηλιακής ενέργειας
Και τα δύο έργα θα κατασκευαστούν και θα ολοκληρωθούν το 2019
Η Lightsource BP, ο μεγαλύτερος κατασκευαστής ηλιακής ενέργειας στην Ευρώπη, θα επεκτείνει το χαρτοφυλάκιο των ΗΠΑ μετά την υπογραφή συμφωνίας για την κατασκευή δύο ηλιακών έργων, ανακοίνωσε την Τετάρτη 7/11/2018 η εταιρεία με έδρα το Ηνωμένο Βασίλειο.
Το έργο  των 16 μεγαβάτ (MW) Wildflower Solar θα κατασκευαστεί στην Καλιφόρνια και έχει εξασφαλίσει 20ετή σύμβαση αγοράς ενέργειας (PPA) με την Sacramento Municipal Utility District.
Η Lightsource BP θα αναπτύξει επίσης ένα ηλιακό έργο ισχύος 9 MW στο Νέο Μεξικό, το οποίο διαθέτει PPA με τον ηλεκτρικό συνεταιρισμό Continental Divide του Νέου Μεξικού.
Και τα δύο έργα θα κατασκευαστούν και θα ολοκληρωθούν το 2019, σύμφωνα με τον CEO της Lightsource BP Nick Boyle.
Η πετρελαϊκή εταιρεία BP απέκτησε το 43% της Lightsource πέρυσι.
"Οι ΗΠΑ είναι μια εξαιρετικά σημαντική αγορά για την BP και είναι εξαιρετικά σημαντική για την Lightsource BP", δήλωσε ο Boyle.
"Εργαζόμαστε σε μια πολύ σημαντική αγορά στις Η.Π.Α. και αυτή η ανακοίνωση είναι μία από τις πολλές που θα γίνουν", δήλωσε.
Νωρίτερα φέτος η Lightsource BP αγόρασε ένα χαρτοφυλάκιο 135 MW από έξι ηλιακά στοιχεία ενεργητικού στην Πενσυλβανία και το Μέριλαντ από την Orion Renewable Energy Group LLC.
Παράλληλα  σχεδιάζει να κατασκευάσει εργοστάσιο ισχύος 20 MW στο Κάνσας, το οποίο έχει 25ετή συμφωνία αγοράς ηλεκτρικής ενέργειας με την Mid-Kansas Electric Company.

www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης