Τελευταία Νέα

Εμπορική λειτουργία του αιολικού πάρκου Inter Deux Bos στη Γαλλία

Εμπορική λειτουργία του αιολικού πάρκου Inter Deux Bos στη Γαλλία
Το αιολικό πάρκο θα τροφοδοτεί περίπου 30.000 σπίτια ετησίως καθ 'όλη τη διάρκεια ζωής του και θα αποφύγει περίπου 4.500 τόνους CO2
Με ιδιαίτερη ικανοποίηση ανακοινώνει η Boralex Inc την εμπορική λειτουργία του αιολικού πάρκου Inter Deux Bos στη Γαλλία.
«Η λειτουργία του Inter Deux Bos ενισχύει την παρουσία της Boralex στη Γαλλία και ευνοεί τη θέση της Corporation να απολαμβάνει αυξημένες επιχειρησιακές συνεργίες στο μέλλον», δήλωσε ο Patrick Lemaire, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Boralex, συμπληρώνοντας ότι: «Είναι προοίμιο για την ανάθεση τεσσάρων άλλων αιολικών πάρκων στη Γαλλία - Hauts de Comble, Noyers Bucamps, Le Pelon και Côteaux du Blaiseron - τα οποία αναμένεται να ανατεθούν μέχρι το τέλος του έτους».
Το αιολικό πάρκο Inter Deux Bos, το οποίο φιλοξενεί 10 ανεμογεννήτριες συνολικής ισχύος 33 MW, θα προστεθεί στα 799 MW που ήδη διαχειρίζεται η Boralex στη Γαλλία και τα 1.820 MW υπό τον έλεγχό του παγκοσμίως και αναμένεται να έχει ετήσια EBITDA ύψους 6 εκατ. ευρώ.
Το αιολικό πάρκο θα τροφοδοτεί περίπου 30.000 σπίτια ετησίως καθ 'όλη τη διάρκεια ζωής του και θα αποφύγει περίπου 4.500 τόνους CO2.
Η Boralex αναπτύσσει, κατασκευάζει και εκμεταλλεύεται εγκαταστάσεις ανανεώσιμων πηγών ενέργειας στον Καναδά, τη Γαλλία, το Ηνωμένο Βασίλειο και τις Ηνωμένες Πολιτείες. Ένας ηγέτης στην καναδική αγορά και ο μεγαλύτερος ανεξάρτητος παραγωγός αιολικής ενέργειας στην ξηρά της Γαλλίας, η Corporation αναγνωρίζεται για τη σταθερή εμπειρία της στη βελτιστοποίηση της περιουσίας της σε τέσσερις τύπους παραγωγής ενέργειας - αιολική, υδροηλεκτρική, θερμική και ηλιακή. Η Boralex διασφαλίζει τη συνεχή ανάπτυξη, αξιοποιώντας την τεχνογνωσία και τη διαφοροποίηση που αναπτύχθηκαν τα τελευταία 25 χρόνια.

www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης