Τελευταία Νέα
Επιχειρήσεις

ΕΔΑ ΘΕΣΣ: Ρεκόρ δεκαετίας στις νέες συμβάσεις σύνδεσης με το φυσικό αέριο τον Οκτώβριο

ΕΔΑ ΘΕΣΣ: Ρεκόρ δεκαετίας στις νέες συμβάσεις σύνδεσης με το φυσικό αέριο τον Οκτώβριο
Υπογράφηκαν οι συμβάσεις σύνδεσης φυσικού αερίου για τα 10 δημοτικά κτήρια της Ελασσόνας Λάρισας
Ρεκόρ δεκαετίας σημείωσαν τον Οκτώβριο οι συμβάσεις σύνδεσης με το φυσικό αέριο της ΕΔΑ ΘΕΣΣ.
Όπως αναφέρει η εταιρία σε ανακοίνωσή της, υπογράφηκαν 3.300 νέες συμβάσεις στη Θεσσαλονίκη και στη Θεσσαλία από τα νοικοκυριά και τις επιχειρήσεις, ενώ από τις αρχές του 2018 μέχρι σήμερα, έχουν υπογραφεί συνολικά 19.216 συμβάσεις σύνδεσης φυσικού αερίου, σημειώνοντας αύξηση κατά 34,3%, σε σύγκριση με το αντίστοιχο διάστημα του 2017.
Τα δημοτικά κτήρια του Δήμου Ελασσόνας στο δίκτυο φυσικού αερίου
Σήμερα 5/11/2018, υπογράφηκαν οι συμβάσεις σύνδεσης φυσικού αερίου για τα 10 δημοτικά κτήρια της Ελασσόνας Λάρισας, από το σήμαρχο Ελασσόνας, Νίκο Ευαγγέλου και τον Γενικό διευθυντή της ΕΔΑ ΘΕΣΣ, Λεωνίδα Μπακούρα, στα γραφεία του Δημαρχείου.
Ο κ. Μπακούρας, επεσήμανε ότι οι εργασίες κατασκευής του δικτύου Φυσικού Αερίου στην Ελασσόνα έχουν προχωρήσει σε σημαντικό βαθμό και ότι το δίκτυο της περιοχής, υπολογίζεται να τροφοδοτηθεί εντός της πρώτης εβδομάδας του Δεκεμβρίου.
Σύμφωνα με τα στοιχεία που παρέθεσε η διευθύντρια Ανάπτυξης και Νέων Συνδέσεων της ΕΔΑ ΘΕΣΣ Ευθυμία Καλογήρου,έχουν ήδη κατατεθεί 760 αιτήσεις σύνδεσης, ενώ έχουν ήδη συμβληθεί με την ΕΔΑ ΘΕΣΣ οι πρώτοι καταναλωτές.

www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης