Τελευταία Νέα
Διεθνή

Εντολή στη Vestas για αιολικό έργο ισχύος 148 MW στη Ν. Αφρική

Εντολή στη Vestas για αιολικό έργο ισχύος 148 MW στη Ν. Αφρική

Πρόκειται για μια πολύ θετική επανέναρξη της αγοράς ενέργειας της Ν. Αφρικής

Εντολή για το έργο της Νότιας Αφρικής, ισχύος 148 MW ανέθεσε στη Vestas η Enel Green Power της Ιταλίας, σύμφωνα με τη δανική εταιρεία αιολικής ενέργειας.

Το συγκεκριμένο αιολικό έργο βρίσκεται στο Oyster Bay της επαρχίας του Ανατολικού Ακρωτηρίου και θα φιλοξενήσει 41 ανεμογεννήτριες τύπου  V117-3.45 MW που θα παραδοθούν σε 3,6 MW Power Optimized Mode σε ύψος διανομέα 91,5 μέτρων, σύμφωνα με τη Vestas.

Πρόκειται για μια πολύ θετική επανέναρξη της αγοράς ενέργειας της Ν. Αφρικής, το συγκεκριμένο έργο που θα προσθέσει νέες σημαντικές λειτουργίες, όπως η μείωση χρόνου διακοπής του στροβίλου και η βελτιστοποίηση της απόδοσης ενέργειας.

Παράλληλα, η σύμβαση περιλαμβάνει την προμήθεια, εγκατάσταση και λειτουργία των ανεμογεννητριών, καθώς και μια πενταετή συμφωνία παροχής υπηρεσιών Active Output Management 5000. Η παράδοση και εγκατάσταση των στροβίλων προγραμματίζεται για το δεύτερο εξάμηνο του 2020.

Τέλος, αναμένεται και άλλη παραγγελία 294 MW για άλλα δύο έργα στη Νότια Αφρική, λαμβάνοντας υπόψη το σύνολο της εξαγγελθείσας παραγγελίας της Vestas από την τελευταία δημοπρασία στα 441 MW.

 

www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης