Τελευταία Νέα
Διεθνή

Εντολή για αιολικά πάρκα 176,8 MW έλαβε η Siemens Gamesa στην Ινδία

Εντολή για αιολικά πάρκα 176,8 MW έλαβε η Siemens Gamesa στην Ινδία

H εταιρεία θα παράσχει την απαραίτητη υποδομή για την εγκατάσταση και τη λειτουργία της

Εντολή για δύο πάρκα αιολικής ενέργειας συνολικής ισχύος 176,8 MW έλαβε η Siemens Gamesa από την ReNew Power.

Ειδικότερα, η Siemens Gamesa, ένας ηγέτης ανανεώσιμων πηγών ενέργειας στην Ινδία, έχει εξασφαλίσει δύο παραγγελίες ανέμου από την ReNew Power, την μεγαλύτερη ανεξάρτητη παραγωγό ηλεκτρικής ενέργειας της Ινδίας για την κατασκευή αιολικού πάρκου 100,8 MW στην περιοχή Kutch στην πολιτεία Γκουτζαράτ και αιολικό πάρκο ισχύος 76 MW στην περιοχή Osmanabad της Μαχαράστρα.

H εταιρεία θα παράσχει την απαραίτητη υποδομή για την εγκατάσταση και τη λειτουργία της, συμπεριλαμβανομένης της προμήθειας, ανέγερσης και θέσης σε λειτουργία 48 μονάδων ανεμογεννητριών SG 2.1-122 στο Γκουτζαράτ και 38 μονάδων αιολικών στροβίλων SG 2.0-114 στη Μαχαράστρα αντίστοιχα.

«Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε αυτές τις παραγγελίες με την ReNew Power και τους ευχαριστούμε που μας επέλεξαν ως τον προτιμώμενο συνεργάτη τους. Επαναλαμβανόμενες παραγγελίες, όπως αυτή ενισχύει τη συνεχή συνεργασία μας, είναι μια αναγνώριση της ποιοτικής μας υπηρεσίας και αποτελεί απόδειξη της εμπειρίας μας», δήλωσε ο Ramesh Kymal, Διευθύνων Σύμβουλος της Onshore της Siemens Gamesa India.

 

www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης