Τελευταία Νέα
Διεθνή

«Άνοιγμα» της MHI Vestas στην Ταϊβάν - Στο επίκεντρο του deal η αιολική ενέργεια

«Άνοιγμα» της MHI Vestas στην Ταϊβάν - Στο επίκεντρο του deal η αιολική ενέργεια

Η συνεργασία ανάμεσα στις δύο εταιρείες συγκεντρώνει ισχυρούς βιομηχανικούς παίκτες με μεγάλη εμπειρία στον κλάδο των πύργων ανεμογεννητριών καθώς και την τοπική τεχνογνωσία στον τομέα της κατασκευής

Σύμβαση για την κατασκευή πύργων υπέγραψαν MHI Vestas και CS Wind / Chin Fong, με την πρώτη να ενισχύει τα σχέδια εντοπισμού της στην Ταϊβάν καθώς η εταιρεία πραγματοποίησε σήμερα τελετή υπογραφής για την κατασκευή πύργων ανεμογεννητριών στο Taichung Harbour.

Η συγκεκριμένη συμφωνία θα διασφαλίσει την τοπική παραγωγή ανοικτών πύργων ανεμογεννητριών, αποτελεί σημαντικό βήμα προόδου για την MHI Vestas, η οποία προωθεί τα πρώτα της έργα στην Ταϊβάν.

Παράλληλα, η συνεργασία ανάμεσα στις δύο εταιρείες συγκεντρώνει ισχυρούς βιομηχανικούς παίκτες με μεγάλη εμπειρία στον κλάδο των πύργων ανεμογεννητριών καθώς και την τοπική τεχνογνωσία στον τομέα της κατασκευής.

Εκτός από τη σύμβαση υπό όρους πύργου, η MHI Vestas έχει ήδη υπογράψει MoU με τοπικούς προμηθευτές για την κατασκευή πτερυγίων, προϊόντων γεννήτριας και μιας σειράς υλικών λεπίδων.

«Οι δραστηριότητές μας αυτή την εβδομάδα υπογραμμίζουν την ισχυρή δέσμευσή μας στην αγορά αιολικής ενέργειας στην Ταϊβάν και τη συσσώρευση μιας τοπικής αλυσίδας εφοδιασμού», δήλωσε ο Lars Bondo Krogsgaard, CEO της MHI Vestas.

Από την πλευρά του, ο CEO της CS Wind, Knud Bjarne Hansen, υπογράμμισε ότι: «Η CS Wind έχει επεκτείνει τις βάσεις παραγωγής της για να ακολουθήσει τους πελάτες της και να διατηρήσει τη θέση μας ως ηγέτης στην παγκόσμια βιομηχανία ανεμογεννητριών. Είμαστε στην ευχάριστη θέση να έχουμε αυτή την πολύτιμη ευκαιρία να κατακτήσουμε μια ηγετική θέση στην αγορά στην offshore αγορά της Ταϊβάν, όπως κάναμε στην ευρωπαϊκή υπεράκτια αγορά με υπεράκτιους ανεμογεννήτριες που παράγονται από τις εγκαταστάσεις μας στο Ηνωμένο Βασίλειο και το Βιετνάμ».

 

www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης