Τελευταία Νέα
Διεθνή

Συμφωνία συνεργασίας μεταξύ Senvion και Toshiba Energy στην αιολική ενέργεια

Συμφωνία συνεργασίας μεταξύ Senvion και Toshiba Energy στην αιολική ενέργεια

Οι εταιρείες θα επικεντρωθούν αρχικά στην αγορά χερσαίας αιολικής και υπεράκτιας αιολικής ενέργειας στην Ιαπωνία

Συμφωνία για συνεργασία στους τομείς της εμπορίας, πώλησης, εγκατάστασης και λειτουργίας ανεμογεννητριών της Senvion στην Ιαπωνία, ανακοίνωσαν Senvion και Toshiba Energy Systems & Solutions Corporation.

«Σύμφωνα με τους όρους της αμοιβαίας συνεργασίας, η Toshiba θα είναι υπεύθυνη για τις αρμοδιότητες της εγκατάστασης και η Senvion θα παρέχει τεχνική υποστήριξη, την τεχνολογία των στροβίλων και τις υπηρεσίες συντήρησης» ανέφερε μεταξύ άλλων η κοινοπραξία.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, οι εταιρείες θα επικεντρωθούν αρχικά στην αγορά αιολικής και υπεράκτιας αιολικής ενέργειας στην Ιαπωνία.

Ο David Hardy, εκτελεστικός διευθυντής και CSO της Senvion, δήλωσε ότι οι δύο εταιρείες θα συνεργαστούν για την παροχή εξατομικευμένων λύσεων αιολικής ενέργειας στην Ιαπωνία.

"Η στρατηγική συμμαχία θα αξιοποιήσει την εδραιωμένη φήμη της Toshiba ESS και της τεχνολογίας υψηλών επιδόσεων της Senvion για να επιταχύνει την επέκτασή μας στην περιοχή Ασίας-Ειρηνικού", πρόσθεσε.

Ο Fumio Otani, ανώτερος αντιπρόεδρος της εταιρείας, υπεύθυνος για την επιχείρηση αιολικής ενέργειας της Toshiba ESS, περιέγραψε τη Senvion ως «λογικό συνεργάτη με αποδεδειγμένο ιστορικό παράδοσης στην Ιαπωνία και τις σωστές λύσεις τεχνολογίας και εξυπηρέτησης για την ιαπωνική αγορά».

"Είμαστε ενθουσιασμένοι για αυτή τη νέα συμφωνία με τη Senvion, η οποία θα σημαίνει ότι είμαστε στρατηγικά τοποθετημένοι για να αυξήσουμε το μερίδιό μας στην αγορά αιολικής ενέργειας στην Ιαπωνία", δήλωσε.

 

 

www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης