Τελευταία Νέα
Διεθνή

Περισσότερα από 750.000 αυτοκίνητα της Fiat κινούνται με φυσικό αέριο στην Ευρώπη

tags :
Περισσότερα από 750.000 αυτοκίνητα της Fiat κινούνται με φυσικό αέριο στην Ευρώπη

Η δυνατότητα χρήσης φυσικού αερίου και βενζίνης προσφέρει στον οδηγό την επιλογή καυσίμου ανά πάσα στιγμή, ενώ ενισχύει σημαντικά την αυτονομία η οποία ξεπερνά τα 1.000 χλμ

Η Fiat ξεπέρασε το ορόσημο των 750.000 οχημάτων με φυσικό αέριο στην Ευρώπη, επιβεβαιώνοντας την ηγετική θέση που κατέχει στον τομέα της αεριοκίνησης.

Η χρήση φυσικού αερίου ως καύσιμο αποτελεί αυτή τη στιγμή την πιο άμεση και προσιτή λύση στο ευρύ κοινό για μετακινήσεις με το μικρότερο δυνατό κόστος, αλλά και το μικρότερο περιβαλλοντολογικό αποτύπωμα. Σε σύγκριση με τη βενζίνη, η χρήση φυσικού αερίου προσφέρει η μείωση των εκπομπών CO2 άνω το 20% και μείωση των εκπομπών ΝΟx άνω του 50%. Επίσης, μηδενικές είναι οι εκπομπές μικροσωματιδίων από την καύση.

Η δυνατότητα χρήσης φυσικού αερίου και βενζίνης προσφέρει στον οδηγό την επιλογή καυσίμου ανά πάσα στιγμή, ενώ ενισχύει σημαντικά την αυτονομία η οποία ξεπερνά τα 1.000 χλμ.

Σε ότι αφορά την ιταλική αυτοκινητοβιομηχανία, εκτός από το Panda CNG, το οποίο αποτελεί το δημοφιλέστερο μοντέλο φυσικού αερίου της εταιρείας, η γκάμα της Fiat περιλαμβάνει και επαγγελματικά οχήματα CNG όπως τα Fiorino, Doblo Cargo και Ducato.

 

www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης