Τελευταία Νέα
Διεθνή

Η συνδρομή της MHI Vestas στο υπεράκτιο αιολικό έργο του Νιου Τζέρσεϋ

Η συνδρομή της MHI Vestas στο υπεράκτιο αιολικό έργο του Νιου Τζέρσεϋ

Το χρονοδιάγραμμα εγκατάστασης του έργου είναι μπροστά από άλλα σχέδια των ΗΠΑ

Η MHI Vestas θα προμηθεύσει τρεις ανεμογεννήτριες V164-8.3 MW για το πρώτο αιολικό έργο του Νιου Τζέρσεϋ, Nautilus Offshore Wind, σύμφωνα με ανακοίνωση της EDF Renewables North America την Τρίτη (16/10).

Η κοινοπραξία μεταξύ της δανικής Vestas και της ιαπωνικής Mitsubishi Group έχει επιλεγεί ως ο προτιμώμενος προμηθευτής του πρωτοποριακού έργου στα ανοικτά των ακτών του Atlantic City, προσθέτοντας ότι το έργο θα λάβει την πλατφόρμα V164 της MHI Vestas στην αμερικανική αγορά αιολικής ενέργειας.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της εταιρείας, το έργο βρίσκεται υπό εξέταση από το Συμβούλιο Δημοσίων Επιχειρήσεων του New Jersey για την έγκριση μιας συμφωνίας υπεράκτιας ανανεώσιμης ενέργειας (OREC).

Το χρονοδιάγραμμα εγκατάστασης του έργου είναι μπροστά από άλλα σχέδια των ΗΠΑ που σχεδιάζουν να λειτουργήσουν μόλις το 2020
.

Ο CEO της MHI Vestas Philippe Kavafyan δήλωσε ότι το έργο  Nautilus παρείχε στην εταιρεία "την έγκαιρη ευκαιρία" να φέρει την τεχνολογία και την εμπειρία της στην αγορά offshore των ΗΠΑ.

«Οι γνώσεις που αποκτήθηκαν σε αυτό το έργο θα βοηθήσουν το Νιου Τζέρσεϋ να επιτύχει τους καθαρούς ενεργειακούς στόχους του και να θέσει τις βάσεις για μελλοντική ανάπτυξη αιολικών πάρκων κατά μήκος της ανατολικής ακτής", πρόσθεσε.

 

www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης