Τελευταία Νέα
Διεθνή

Εντολή 60 MW για αιολικό πάρκο του Καναδά έλαβε η Vestas

Εντολή 60 MW για αιολικό πάρκο του Καναδά έλαβε η Vestas

Οι παραδόσεις θα ξεκινήσουν το δεύτερο τρίμηνο του 2019, με προγραμματισμό για το τέταρτο τρίμηνο.

Εντολή για 60 MW ανεμογεννητριών τύπου V-136-3.45 έλαβε η Vestas για ένα αιολικό πάρκο στον Καναδά.

Με ύψος κόμβων 132 μέτρων, το έργο θα διαθέτει τους ψηλότερους πύργους στη Βόρεια Αμερική, υπογραμμίζοντας τον τρόπο με τον οποίο η τεχνολογία των ψηλών πύργων της Vestas μπορεί να ανοίξει νέες τοποθεσίες σε γεωγραφικές περιοχές που δεν είχαν χρησιμοποιηθεί μέχρι σήμερα. Μαζί με την ικανότητα του στροβίλου V136-3.45 MW να παράγει υψηλή και αποδοτική παραγωγή ενέργειας σε συνθήκες χαμηλού ανέμου, το έργο θα συγκρατήσει περισσότερο αέρα, παρέχοντας χαμηλότερο κόστος ενέργειας.

«Είμαστε στην ευχάριστη θέση να επεκτείνουμε το χαρτοφυλάκιο των 4 MW και των ψηλών πύργων στον Καναδά", δήλωσε ο Chris Brown, πρόεδρος του τμήματος πωλήσεων και υπηρεσιών της Vestas στις Ηνωμένες Πολιτείες και τον Καναδά. Ο στρόβιλος μάλιστα V136-3.45 MW θα προσφέρει καθαρή, χαμηλού κόστους αιολική ενέργεια και πολλά οικονομικά οφέλη από την τοπική κοινότητα».

Η παραγγελία περιλαμβάνει την προμήθεια και θέση σε λειτουργία των στροβίλων καθώς και πενταετείς συμβάσεις παροχής υπηρεσιών Active Output Management 5000 (AOM 5000) για κάθε έργο, σχεδιασμένες για να μεγιστοποιήσουν το χρόνο λειτουργίας και την παραγωγή ενέργειας και να εξασφαλίσουν βελτιστοποιημένες επιδόσεις για τη διάρκεια ζωής του έργου.

Οι παραδόσεις θα ξεκινήσουν το δεύτερο τρίμηνο του 2019, με προγραμματισμό για το τέταρτο τρίμηνο.

 

 

www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης