Διεθνή

Η Amarenco γίνεται Νο1 εταιρεία στην ηλιακή ενέργεια στέγης στη Γαλλία

tags :
Η Amarenco γίνεται Νο1 εταιρεία στην ηλιακή ενέργεια στέγης στη Γαλλία

Η Amarenco έχει αναλάβει συνολική χωρητικότητα άνω των 100MW

Η Amarenco, η κορυφαία ευρωπαϊκή εταιρεία ανανεώσιμης ενέργειας IPP, ανακοίνωσε ότι κατέκτησε την πρώτη θέση στον άκρως ανταγωνιστικό τομέα της ηλιακής ενέργειας στέγης των 100kW-8MW στη Γαλλία, αφού κέρδισε 32MW στον τελευταίο διαγωνισμό.
Η Amarenco έχει αναλάβει συνολική χωρητικότητα άνω των 100MW σε στις πέντε διαδοχικές προσκλήσεις υποβολής προσφορών σε αυτή την κατηγορία, με την Urbasolar (81MW)  να ακολουθεί και την Technique Solaire (68MW).
Τα έργα στέγης της Amarenco διανέμονται σε δύο αναπτυξιακές πλατφόρμες, μία από τις οποίες δημιουργήθηκε σε συνεργασία με την TOTAL SOLAR. Για να πραγματοποιήσει τα έργα, η εταιρεία θα απελευθερώσει  πάνω από 120 εκατ. ευρώ (138 εκατ. δολαρίων) επενδύσεων.
Με περισσότερους από 80 υπαλλήλους που χωρίστηκαν μεταξύ Γαλλίας και Ιρλανδίας και ένας στόλος περιουσιακών στοιχείων 1300 φωτοβολταϊκών μονάδων που διαχειρίζεται από την έδρα της στη νοτιοδυτική Γαλλία, η εταιρεία διαθέτει ένα αναπτυξιακό χαρτοφυλάκιο κοντά στο 1GW, το οποίο αποτελείται από έργα που βρίσκονται σε όλη την Ιρλανδία, τη Γαλλία, καθώς και σε άλλες περιοχές.
Τα τελευταία 10 χρόνια, η Amarenco France συνεργάζεται στενά με ιδιοκτήτες γης, τοπικές αρχές και επιχειρήσεις. Τα έργα του διακρίνονται ιδιαίτερα από τις περιβαλλοντικές απαιτήσεις, τις καινοτομίες τους, καθώς και από τις συνεργατικές και συμμετοχικές προσεγγίσεις τους.



www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης