Διεθνή

Συνεργασία της Vestas με την Αργεντινή για το αιολικό πάρκο Llano

Συνεργασία της Vestas με την Αργεντινή για το αιολικό πάρκο Llano

Η παράδοση των στροβίλων προγραμματίζεται για το τέταρτο τρίμηνο του 2019

Παραγγελία 53 MW έχει δεχτεί η Vestas από το μοναδικό μεταλλουργείο αλουμινίου της Αργεντινής, Aluar Aluminio Argentino S.A.I.C., για την προμήθεια 14 ανεμογεννητριών V136-3.45 MW με 3.6 MW Power Optimized Mode ειδικά αυξημένα στα 3.8 MW για το πάρκο Llano στην επαρχία Chubut.

Μάλιστα, το νέο αυτό συμβόλαιο των 53 ΜW, το οποίο είναι το τρίτο από την Aluar Aluminio Argentino S.A.I.C., ακολουθεί τα 111 MW παραγγελιών που έλαβε η Vestas το 2017 για τις δύο πρώτες φάσεις του έργου Llano. Μόλις οριστικοποιηθεί, η Llano I, II & III θα έχει συνολική χωρητικότητα 164 MW.

Η παράδοση στροβίλων προγραμματίζεται για το τέταρτο τρίμηνο του 2019, ενώ οι ανεμογεννήτριες θα κατασκευαστούν στη μονάδα συναρμολόγησης που θα εγκαινιαστούν σύντομα στην Campana, στην επαρχία του Μπουένος Άιρες.

Από την πλευρά του, ο διευθυντής Πωλήσεων Vestas, Andrés Gismondi υπογράμμισε ότι: «Η βιομηχανία αιολικής ενέργειας αναπτύσσεται ταχύτατα και η Vestas διαδραματίζει βασικό ρόλο στη διαδικασία αυτή. Η εταιρεία έχει μια ισχυρή δέσμευση για την ενεργειακή μετάβαση της Αργεντινής και είμαστε υπερήφανοι που εργαζόμαστε με συνεργάτες που έχουν το ίδιο όραμα, όπως η Aluar Aluminio Argentino. Έχουμε εργαστεί πολύ στενά μαζί τους για να ξεκινήσουμε αυτά τα έργα και προσβλέπουμε σε μελλοντικές συνεργασίες».

 

www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης