Τελευταία Νέα
Διεθνή

Ανανέωση συνεργασίας της Vestas με πελάτη στις ΗΠΑ με συνολική ισχύ 602 MW

Ανανέωση συνεργασίας της Vestas με πελάτη στις ΗΠΑ με συνολική ισχύ 602 MW

Αξιόπιστος συνεργάτης η Vestas με διευρυμένο δίκτυο πελατών στον κόσμο

Ανανέωσε τη συνεργασία της η Vestas με μια ανώνυμο μέχρι στιγμής πελάτη των ΗΠΑ για αιολικά έργα ισχύος 602 MW.

Ειδικότερα, οι ανανεώσεις αφορούν τις υφιστάμενες συμφωνίες παροχής υπηρεσιών σε πολλαπλά μοντέλα στροβίλων Vestas και τοποθεσίες στο Τέξας. Με τις ανανεώσεις, ο πελάτης διατηρεί πρόσβαση στο παγκόσμιο δίκτυο εξυπηρέτησης και εμπειρογνωμοσύνης της Vestas που συμβάλλουν στην αύξηση της απόδοσης μέσω υπηρεσιών βελτιστοποίησης του στόλου με βάση δεδομένα, προβλέψιμων λειτουργικών εξόδων και μεγιστοποίησης της διαθεσιμότητας.

«Αυτές οι ανανεώσεις επιβεβαιώνουν ότι η Vestas Service είναι ο έμπιστος συνεργάτης για να προσφέρει την χαμηλότερη ενεργειακή απόδοση μέσω της βελτιστοποιημένης απόδοσης του έργου και μακροπρόθεσμα» δήλωσε ο Chris Brown, Πρόεδρος της Vestas North American Sales and Service Organization.

Με 79 GW σε λειτουργία, συμπεριλαμβανομένων περισσότερων από 8 GW μη-Vestas στροβίλων, η Vestas είναι ο μεγαλύτερος πάροχος υπηρεσιών της αιολικής βιομηχανίας. Με 35 χρόνια εμπειρίας, η εταιρεία προσφέρει τις καλύτερες δυνατές υπηρεσίες έχοντας περισσότερους από 10.000 εξειδικευμένους συνεργάτες και ένα παγκόσμιο δίκτυο υπηρεσιών που καλύπτει 63 χώρες, παρέχοντας το χαμηλότερο κόστος λειτουργίας και εξυπηρέτησης στους πελάτες.

 

www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης