Τελευταία Νέα
Διεθνή

Εδραίωση της Siemens Gamesa στην αιολική ενέργεια της Ισπανίας

Εδραίωση της Siemens Gamesa στην αιολική ενέργεια της Ισπανίας

Η Siemens Gamesa συνεχίζει να εδραιώνει τη θέση της ως πρωτοπόρος κατασκευαστής πρωτογενούς εξοπλισμού αιολικής ενέργειας στην Ισπανία

Εβδομήντα ανεμογεννήτριες θα παραδώσει συνολικά η Siemens Gamesa στις επαρχίες Σαραγόσα (31) και Βαγιαδολίδ (39) της Ισπανίας.

Όλες οι συμφωνίες περιλαμβάνουν συμφωνίες λειτουργίας και συντήρησης.

Η Siemens Gamesa συνεχίζει να εδραιώνει τη θέση της ως πρωτοπόρος κατασκευαστής πρωτογενούς εξοπλισμού αιολικής ενέργειας στην Ισπανία. Η εταιρεία έχει πρόσφατα σφραγίσει συμφωνίες με την WPD, τη Brial και μια μεγάλη ενεργειακή εταιρεία για την παροχή 233 MW. Όλα αυτά τα έργα εμπίπτουν στο πεδίο της ανανεώσιμης δυναμικότητας που έχει διατεθεί στις πρόσφατες δημοπρασίες.

Επίσης, η πλειοψηφία των λεπίδων για αυτούς τους στροβίλους θα κατασκευαστεί στο εργοστάσιο του Aoiz στη Ναβάρα, στο εργοστάσιο As Samozas στη Γαλικία και στη μαροκινή εγκατάσταση στο Ταγγέρη. Οι κόμβοι, εν τω μεταξύ, θα κατασκευαστούν στο εργοστάσιο της Ágreda στη Soria, μια εγκατάσταση που έχει δει την αύξηση της παραγωγής της κατά 20% τον τελευταίο χρόνο.

Ειδικότερα, η εταιρεία έχει εξουσιοδοτηθεί να προμηθεύσει 39 ανεμογεννήτριες SG 3.4-132 (135 MW) σε ανεξάρτητο φορέα παροχής ενέργειας WPD στα αιολικά πάρκα El Poleo, Las Panaderas και Navillas, όλα τα οποία βρίσκονται στο Βαγιαδολίδ και θα εξυπηρετεί επίσης αυτές τις εγκαταστάσεις για πέντε χρόνια.

Υπενθυμίζεται ότι η Siemens Gamesa ενισχύει την ηγετική θέση στις παραγγελίες στην Ισπανία έχοντας εγκαταστήσει σχεδόν το 55% της συνολικής εγκατεστημένης βάσης της χώρας (κοντά σε 12.500 στροβίλους).

 

 

www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης