Τελευταία Νέα
Αναλύσεις

To «καρφί» γνωστού τραγουδιστή για την άποψη του Trump περί κλιματικής αλλαγής

To «καρφί» γνωστού τραγουδιστή για την άποψη του Trump περί κλιματικής αλλαγής

«Οι άνθρωποι που αρνούνται την κλιματική αλλαγή... νομίζω ότι είναι το πιο ανόητο πράγμα» δήλωσε ο ΜακΚάρτνεϊ

Τον πρόεδρο των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ, και τους αρνητές της κλιματικής αλλαγής βάζει στο στόχαστρό του ο Πολ ΜακΚάρτνεϊ με ένα τραγούδι από το τελευταίο του άλμπουμ.

Ο 76χρονος τραγουδιστής σε συνέντευξή του στο BBC News για την προώθησή του νέου του άλμπουμ «Station Egypt» μίλησε για το τραγούδι «Despite Repeated Warnings» (Παρά τις Επανειλημμένες Προειδοποιήσεις).

Όπως δήλωσε στο BBC το τραγούδι «Despite Repeated Warnings» (Παρά τις Επανειλημμένες Προειδοποιήσεις) από τον δίσκο Station Egypt είναι λίβελος για όσους αρνούνται την κλιματική αλλαγή, φωνάζουν, αλλά δεν είναι ενημερωμένοι.

«Οι άνθρωποι που αρνούνται την κλιματική αλλαγή... νομίζω ότι είναι το πιο ανόητο πράγμα» δήλωσε ο ΜακΚάρτνεϊ.

 

 

«Έτσι ήθελα απλώς να κάνω ένα τραγούδι που θα μιλούσε γι 'αυτό και, ουσιαστικά, θα λέει: "Περιστασιακά, έχουμε έναν τρελό καπετάνιο που κατευθύνει το πλοίο, στο οποίο είμαστε όλοι επάνω και εκείνος μας οδηγεί στο παγόβουνο παρά την προειδοποίηση ότι δεν είναι καλή ιδέα».

Το ιδρυτικό μέλος των Beatles αναφέρθηκε και άλλη φορά στις απόψεις του Τραμπ για την κλιματική αλλαγή προωθώντας παράλληλα μια ταινία μικρού μήκους που ωθεί τους ανθρώπους να μην τρώνε κρέας μια μέρα την εβδομάδα για να βοηθήσουν το περιβάλλον.

 

 

 

www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης