Διεθνή

Ανεμογεννήτριες 252 MW της Nordex σε αιολικά στη Νότιο Αφρική

Ανεμογεννήτριες 252 MW της Nordex σε αιολικά στη Νότιο Αφρική

Το δίκτυο παραγωγής περιλαμβάνει εργοστάσια στη Γερμανία, την Ισπανία, τη Βραζιλία, τις ΗΠΑ και την Ινδία

Δυο συμβάσεις αιολικού πάρκου εξασφάλισε ο όμιλος της Nordex για να εγκαταστήσει συνολικά 80 ανεμογεννήτριες για τα έργα Garob και Copperton στη Νότιο Αφρική, ανακοίνωσε σήμερα (12/9) η εταιρεία με έδρα τη Γερμανία.

Το έργο Garob περιλαμβάνει 46 τουρμπίνες που έχει παραγγείλει η Enel Green Power της Ιταλίας, ενώ το έργο Copperton περιλαμβάνει 34 τουρμπίνες για τον κατασκευαστή αιολικών πάρκων της Ισπανίας και τον φορέα εκμετάλλευσης Elawan, σύμφωνα με δελτίο Τύπου του Ομίλου.Η εταιρεία λαμβάνει εντολές από την Enel Green Power και την Elawan για 80 τουρμπίνες συνολικά με συνδυασμένη χωρητικότητα 252 MW

Και τα δύο έργα βρίσκονται στην επαρχία του Βορείου Ακρωτηρίου κοντά στην πόλη Copperton και περιλαμβάνουν παράδοση και εγκατάσταση καθώς και πολυετείς συμβάσεις παροχής υπηρεσιών.

Από την πλευρά του, ο υπεύθυνος πωλήσεων Patxi Landa, του Nordex SE τόνισε ότι: «Η Ν. Αφρική είναι μια σημαντική αγορά για εμάς, γι 'αυτό είμαστε στην ευχάριστη θέση να εκτελέσουμε αυτές τις δύο παραγγελίες. Έχουμε βραβευτεί με ανεφοδιασμό σε στρόβιλο για συνολικά περίπου 400 MW το 2018».

Παράλληλα, υπενθυμίζεται ότι ο Όμιλος Nordex έχει εγκατεστημένη ισχύ αιολικής ενέργειας άνω των 23 GW σε πάνω από 25 αγορές, με πωλήσεις περίπου 3,1 δισ. ευρώ το 2017.

Το δίκτυο παραγωγής περιλαμβάνει εργοστάσια στη Γερμανία, την Ισπανία, τη Βραζιλία, τις ΗΠΑ και την Ινδία.

 

www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης