Τελευταία Νέα

Εξασφάλιση εντολής της Senvion για αιολικό έργο ισχύος 80 MW στις ΗΠΑ

tags :
Εξασφάλιση εντολής της Senvion για αιολικό έργο ισχύος 80 MW στις ΗΠΑ

To «Garden II» βρίσκεται στο Delta Country των ΗΠΑ και αποτελείται από 20 στροβίλους της Senvion

Ο Γερμανός κατασκευαστής ανεμογεννητριών Senvion και η Heritage Sustainable Energy των ΗΠΑ υπέγραψαν συμφωνία για την προμήθεια και την παράδοση αιολικού πάρκου (Garden II) στο Μίσιγκαν, σύμφωνα με ανακοίνωση της Senvion.

«Οι πρώτες 20 MW έχουν ήδη δρομολογηθεί και ακολουθούν επιπρόσθετα 60 με την συμφωνία να περιλαμβάνει σύμβαση για 21 χρόνια πλήρους παροχής υπηρεσιών», αναφέρει επιπρόσθετα το δελτίο Τύπου.

Παράλληλα, το έργο «Garden II» βρίσκεται στο Delta Country των ΗΠΑ και αποτελείται από 20 στροβίλους της Senvion. Η εγκατάσταση της πρώτης φάσης θα ξεκινήσει το 2019, η δεύτερη φάση το 2020.

Από την πλευρά του, ο διευθύνων Σύμβουλος της Senvion στη Β. Αμερική Lance Marram αναφερόμενος στον στόχο που έχει θέσει η πολιτεία του Μίσιγκαν για 25% ανανεώσιμης ενέργειας μέχρι το 2030, είπε: «Με αυτό το έργο, θα υποστηρίξουμε τη φιλοδοξία του Μίσιγκαν να επιτύχει τους στόχους ανανεώσιμης ενέργειας».

Τέλος, η διευθύνων σύμβουλος της Heritage Sustainable Energy, Marty Lagina, πρόσθεσε ότι οι ανεμογεννήτριες θα δημιουργούσαν "σημαντικά περισσότερη ηλεκτρική ενέργεια με μειωμένο κόστος, ένα μεγάλο όφελος για το περιβάλλον και τους κατοίκους του Μίσιγκαν».

 

www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης