Τελευταία Νέα
Αναλύσεις

Μητσοτάκης: Η ΝΔ δεν πρόκειται να κυρώσει τη συμφωνία με τα Σκόπια

Μητσοτάκης: Η ΝΔ δεν πρόκειται να κυρώσει τη συμφωνία με τα Σκόπια

Οι κ. Τσίπρας, Καμμένος και Κοτζιάς θέλησαν να εμφανίσουν ως τάχα επιτυχία τους μία άκρως επιζήμια συμφωνία για την Ελλάδα, καθώς ικανοποίησαν όσα διαχρονικά ζητούσαν τα Σκόπια δήλωσε ο κ. Μητσοτάκης

H ΝΔ δεν θα κυρώσει τη συμφωνία των Πρεσπών τόνισε ο Κυριάκος Μητσοτάκης σχολιάζοντας τις αποκαλύψεις των WikiLeaks επισημαίνοντας ότι «Τσίπρας, Καμμένος και Κοτζιάς θέλησαν να εμφανίσουν ως τάχα επιτυχία τους μία άκρως επιζήμια συμφωνία για την Ελλάδα, καθώς ικανοποίησαν όσα διαχρονικά ζητούσαν τα Σκόπια».
 «Η σημερινή αποκάλυψη από τα Wikileaks ότι τα Σκόπια ζητούσαν ήδη από το 2008 να ονομαστεί η χώρα τους “Βόρεια Μακεδονία” και οι κάτοικοί τους "Μακεδόνες" που μιλούν τη δήθεν “Μακεδονική” γλώσσα, επιβεβαιώνει με τον πιο τραγικό τρόπο αυτό που επισημαίνω όλους αυτούς τους μήνες. Ότι οι κ. Τσίπρας, Καμμένος και Κοτζιάς θέλησαν να εμφανίσουν ως τάχα επιτυχία τους μία άκρως επιζήμια συμφωνία για την Ελλάδα, καθώς ικανοποίησαν όσα διαχρονικά ζητούσαν τα Σκόπια και απέρριπταν όλες οι προηγούμενες  κυβερνήσεις» αναφέρει χαρακτηριστικά ο πρόεδρος της ΝΔ.
 «Επαναλαμβάνω τη δέσμευσή μου: η ΝΔ δεν πρόκειται να κυρώσει αυτή τη συμφωνία» καταλήγει στη δήλωσή του ο κ. Μητσοτάκης.

www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης