Περιβάλλον

Hλεκτρικό αυτοκίνητο για τον CEO της Total, αλλά μόνο τα Σαββατοκύριακα

tags :
Hλεκτρικό αυτοκίνητο για τον CEO της Total, αλλά μόνο τα Σαββατοκύριακα

Ο Pouyanne δήλωσε ότι ο διευθύνων σύμβουλος του ταμείου κρατικών επενδύσεων της Νορβηγίας, Yngve Slyngstad, τον ενθάρρυνε να αξιοποιήσει στο έπακρο τη "μαγεία του ηλεκτρισμού"

Ο διευθύνων σύμβουλος της γαλλικής γαλλικής εταιρείας πετρελαίου και φυσικού αερίου Total δήλωσε τη Δευτέρα 27/8/2018 ότι ο ίδιος και η σύζυγός του οδηγούν ηλεκτρικό αυτοκίνητο - αλλά όταν πρόκειται για επιχειρήσεις, βασίζεται σε ορυκτά καύσιμα.
"Είναι ένα 100% ηλεκτρονικό αυτοκίνητο. Είναι ένα ωραίο ηλεκτρικό αυτοκίνητο της Renault. Και το οδηγώ κάθε Σαββατοκύριακο. Είναι το ιδιωτικό μου αυτοκίνητο ", δήλωσε ο Patrick Pouyanne σε μια συνδιάσκεψη πετρελαίου.
"Φυσικά έχω το αυτοκίνητό μου που είναι εσωτερικής καύσης. Για μεγάλες αποστάσεις δεν χρησιμοποιώ ηλεκτρικό αυτοκίνητο. "
Όταν η Total ανέλαβε την Direct Energie τον Απρίλιο, δήλωσε ότι η συμφωνία ήταν μέρος της στρατηγικής της εταιρείας να αυξήσει το ενεργητικό παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας χαμηλών εκπομπών άνθρακα στο 20% του συνόλου των στοιχείων ενεργητικού έως το 2035 από 5% σήμερα. Αυτά περιλαμβάνουν τα ηλιακά, τα αιολικά και άλλα στοιχεία ενεργειακών ανανεώσιμων πόρων
Μιλώντας σε συνέδριο πετρελαίου στη Νορβηγία, ο Pouyanne δήλωσε ότι ο διευθύνων σύμβουλος του ταμείου κρατικών επενδύσεων της Νορβηγίας, Yngve Slyngstad, τον ενθάρρυνε να αξιοποιήσει στο έπακρο τη "μαγεία του ηλεκτρισμού".
Το ταμείο διαθέτει 1,79% της Total.




www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης