Τελευταία Νέα
Επιχειρήσεις

Χορηγία της SQLearn στο Ναυτικό Λύκειο Χίου

Χορηγία της SQLearn στο Ναυτικό Λύκειο Χίου

H πλατφόρμα myschool.teenschool.gr την οποία αναπτύσσει η SQLearn, θα εμπλουτιστεί σταδιακά με διαδραστικά μαθήματα ευρύτερου ενδιαφέροντος, ναυτιλιακού περιεχομένου, αλλά και αγγλικών ναυτικής ορολογίας, σε συνεργασία με το εκπαιδευτικό προσωπικό του Ιδρύματος και του Λυκείου

Ένα ολοκληρωμένο σύστημα e-learning προσφέρει ως χορηγία η SQLearn στο Ναυτικό Λύκειο «Τσάκος Ελληνικά Εκπαιδευτήρια Ναυτικών Σπουδών» (TEENS) στη Χίο, στο πλαίσιο της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης και σε συνέχεια της χορηγίας αντίστοιχου συστήματος στις δέκα Ακαδημίες Εμπορικού Ναυτικού της χώρας.
Εκτιμώντας το σημαντικό έργο που επιτελεί το Κοινωφελές  Ίδρυμα «Μαρία Τσάκος» - Διεθνές Κέντρο Ναυτικής Έρευνας & Παράδοσης στο χώρο της ναυτιλίας, η εταιρεία συμμετέχει ενεργά στην πρωτοβουλία της Αστικής μη Κερδοσκοπικής Εταιρείας «Τσάκος Ναυτική Παιδεία» για την ίδρυση και λειτουργία του Ναυτικού Λυκείου, παρέχοντας σε αυτό δωρεάν ηλεκτρονική πλατφόρμα και ψηφιακά μαθήματα.
Συγκεκριμένα, η πλατφόρμα myschool.teenschool.gr την οποία αναπτύσσει η SQLearn, θα εμπλουτιστεί σταδιακά με διαδραστικά μαθήματα ευρύτερου ενδιαφέροντος, ναυτιλιακού περιεχομένου, αλλά και αγγλικών ναυτικής ορολογίας, σε συνεργασία με το εκπαιδευτικό προσωπικό του Ιδρύματος και του Λυκείου. Παράλληλα, μέσω της πλατφόρμας και των ειδικά σχεδιασμένων από την SQLearn καινοτόμων εκπαιδευτικών εργαλείων, θα δίνεται η δυνατότητα εύκολης διαχείρισης της συνολικής εκπαιδευτικής διαδικασίας και αλληλεπίδρασης μεταξύ καθηγητών, γονέων και σπουδαστών. 
Όπως αναφέρουν χαρακτηριστικά οι αρμόδιοι από τον Όμιλο Εταιρειών Τσάκου, «Το Ναυτικό Λύκειο με τη συνδρομή όλων μας, φιλοδοξούμε να αποτελέσει μια υψηλής στάθμης κυψέλη μάθησης, γνώσης, και αριστείας, που θα γαλουχεί και θα προετοιμάζει νέους και νέες, ώστε να αναδειχθούν σε αυριανούς ηγέτες της ελληνικής ναυτιλίας. Στο πρότυπο αυτό σχολείο αριστείας, βασισμένο στις αρχές της ναυτικής παράδοσης και ναυτοσύνης, η χρήση καινοτόμων τεχνολογιών και σύγχρονων μεθόδων μάθησης αποτελούν τα βασικά εκπαιδευτικά εργαλεία για τους μαθητές και αυριανούς ναυτικούς μας, που θα κληθούν να στελεχώσουν τα σύγχρονα πλοία του στόλου του Ομίλου Εταιριών Τσάκου».
Η πρώτη παρουσίαση της πλατφόρμας θα πραγματοποιηθεί στις 14 Σεπτεμβρίου 2018, ημέρα εγκαινίων του Ναυτικού Λυκείου της Χίου.


www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης