Επιχειρήσεις

Απόφαση του ΤΧΣ να υποστηρίξει τον Παύλο Μυλωνά με 6 ψήφους υπέρ για την θέση του CEO της Εθνικής τράπεζας

Απόφαση του ΤΧΣ να υποστηρίξει τον Παύλο Μυλωνά με 6 ψήφους υπέρ για την θέση του CEO της Εθνικής τράπεζας

Το ΤΧΣ ως βασικός μέτοχος αποφάσισε να υποστηρίξει τον Π. Μυλωνά για διευθύνοντα σύμβουλο

Τον Παύλο Μυλωνά πρότεινε για διευθύνοντα σύμβουλο της Εθνικής τράπεζας το Ταμείο Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας με 6 ψήφους υπέρ σε σύνολο 7 ψήφων.
Ο Νίκος Καραμούζης ο εξωτερικός υποψήφιος για την θέση του διευθύνοντος συμβούλου ανέφερε ότι αποσύρεται από την διαδικασία του διευθύνοντος συμβούλου.
Η διαδικασία ολοκληρώθηκε περί τις 16:05 που ξεκίνησε από τις 12:00... της Εκτελεστικής Επιτροπής και ακολούθησε το Γενικό Συμβούλιο του Ταμείου Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας για να πάρει ξεκάθαρη θέση επί της διαδικασίας αξιολόγησης των κριτηρίων του διευθύνοντος συμβούλου στην Εθνική τράπεζα.
Η συνεδρίαση του ΤΧΣ διεξήχθηκε σε καλό κλίμα.
Το εντυπωσιακό στοιχείο είναι ότι η εικόνα που επικρατούσε χθες ήταν πλήρως διαφοροποιημένη σε σχέση με την σημερινή εικόνα όπου υπήρξε πλήρης ανατροπή σκηνικού.

Καραμούζης: Έχω αποσυρθεί από τη διαδικασία για τη θέση του CEO της Εθνικής Τράπεζας

Την απόσυρσή του από τη διαδικασία για τη θέση του Διευθύνοντος Συμβούλου της Εθνικής Τράπεζας, γνωστοποίησε ο Νίκος Καραμούζης.
Ειδικότερα, ο κ. Καραμούζης, μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Twitter ανέφερε τα εξής:
"Τελευταία γίνονται εντονες συζητήσεις για το ενδιαφέρον μου για τη εξαιρετικά τιμητική θέση του Διευθύνοντος Συμβουλου της NBG και επειδή αντιμετώπισα στη πορεία των συζητήσεων πρωτόγνωρες καταστάσεις , δηλώνω ότι έχω αποσυρθεί από τη διαδικασία Εύχομαι καλή επιτυχία".


 

www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης