Δελτία Τύπου

Hands-on ενημέρωση και networking για την ενεργειακή αποδοτικότητα σε κτίρια και βιομηχανία

Hands-on ενημέρωση και networking για την ενεργειακή αποδοτικότητα σε κτίρια και βιομηχανία

Στο www.energyefficiencyconference.gr μπορείτε να ενημερωθείτε για το πρόγραμμα του συνεδρίου και να εξασφαλίσετε τη συμμετοχή σας σε αυτό

Το Energy Efficiency Conference 2018 πραγματοποιείται για 6η συνεχή χρονιά, την Τετάρτη 27 Ιουνίου, στο αμφιθέατρο OTEAcademy στην Αθήνα. Η φετινή διοργάνωση  πρόκειται να καταδείξει πώς το νέο νομοθετικό πλαίσιο αναμένεται να επηρεάσει την παραγωγή, διανομή και διαχείριση των ενεργειακών πόρων και κατά συνέπεια τη ζήτηση και κατανάλωσή τους από βιομηχανικούς και λιανικούς καταναλωτές, έχοντας ως συνέπεια τη δημιουργία σημαντικών ωφελειών για όλα τα εμπλεκόμενα μέρη, όπως τεχνικές εταιρείες, ESCOs, βιομηχανία, δημόσια και ιδιωτικά κτίρια, ξενοδοχεία, εταιρείες μεταφορών και υποδομών.

 

Τρεις από τους σημαντικότερους Ευρωπαίους keynote speakers σε ενεργειακά θέματα την επόμενη εβδομάδα θα βρίσκονται στο συνέδριο:

 

Η Eneritz Barreiro Sánchez, Energy Efficiency Project Manager and Market Manager at Tecnalia Research & Innovation, Spain, με τεράστια εργασιακή εμπειρία στο σχεδιασμό κτιρίων χαμηλών ενεργειακών απαιτήσεων αλλά και βιώσιμων πόλεων μοιράζεται με τους συνέδρους  Case Studies στην κατεύθυνση του “Near Zero Energy Public Buildings’’.

Ο Jyri Nieminen, Chief Sustainability Officer, Sweco Finland, οδηγεί το κοινό του συνεδρίου σε νέα επιχειρηματικά μοντέλα και διαδικασίες για έργα ενεργειακής απόδοσης με τη χρήση σύγχρονων εργαλείων στην αξιολόγηση του σχεδιασμού ενεργειακής απόδοσης σε κτίρια αλλά και αστικές περιοχές.

Ο Stefan Buettner, Head of International Affairs & Strategy, Institute for Energy Efficiency in Production (EEP), σε δύο πολύ δημιουργικά 20λεπτα επισημαίνει τις προκλήσεις που έχουν να αντιμετωπίσουν τα στελέχη της βιομηχανίας ως προς την ενεργειακή αποδοτικότητα και τους εισάγει επιτυχώς στο «Βαρόμετρο Ενεργειακής Απόδοσης της Βιομηχανίας». Επιπλέον, με τη διαδραστική συμμετοχή του κοινού μέσω ενός QR κώδικα, πρόκειται να δοθεί ad hoc αξιολόγηση των ενεργειακών δεδομένων που θα συγκεντρωθούν στη διάρκεια του συνεδρίου!

Η θεματολογία του συνεδρίου περιλαμβάνει: αειφορικό βιομηχανικός σχεδιασμός, smart grids και αειφορικό κτιριακό σχεδιασμό, ενεργειακές επιθεωρήσεις και πιστοποιήσεις, χρήση καθαρών και εναλλακτικών πηγών ενέργειας, πράσινες μεταφορές, βιομηχανική και κτιριακή συντήρηση, συστήματα και λογισμικά ενεργειακής διαχείρισης κ.ά.

 

 

 

www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης