Δελτία Τύπου

Εμπιστευτείτε το DNA των καυσίμων Shell!

tags :
Εμπιστευτείτε το DNA των καυσίμων Shell!
Η Coral εφαρμόζει μοναδική τεχνολογία μοριακού ιχνηθέτη για τη διασφάλιση της ποιότητας σε όλα τα διαφοροποιημένα καύσιμα Shell
Η Coral A.E. στο πλαίσιο της διαρκούς αναζήτησης και του πάθους για εξέλιξη και ουσιαστική βελτίωση των καυσίμων της, χρησιμοποιεί την τεχνολογία μοριακού ιχνηθέτη για τον ποιοτικό έλεγχο στα καύσιμα της ήδη από το 2011.
Όλα τα διαφοροποιημένα καύσιμα Shell ενσωματώνουν μία πρωτοποριακή τεχνολογία μοριακού ιχνηθέτη “Shell DNA”, που επιτρέπει την επαλήθευση της ταυτότητας του προϊόντος και των μοναδικών του χαρακτηριστικών.
Ο μοριακός ιχνηθέτης εισάγεται στα διαφοροποιημένα καύσιμα Shell (V-Power, V-Power Racing και V-Power Diesel) σε απειροελάχιστες ποσότητες (χιλιοστόγραμμα/ανά κυβικό μέτρο, PPB), δεν ανιχνεύεται παρά μόνο με εξειδικευμένα όργανα, δεν μπορεί να αφαιρεθεί ούτε και να παραμορφωθεί και έτσι  δίνεται η  δυνατότητα για ταυτοποίηση των καυσίμων μας με εξαιρετική  ακρίβεια.
Τα χαρακτηριστικά του μοριακού ιχνηθέτη είναι ότι:

•    Εισάγεται στο καύσιμο σε απειροελάχιστες ποσότητες και ανιχνεύεται μόνο από εξειδικευμένο εξοπλισμό
•    Ανιχνεύει μεταβολές στη σύσταση του καυσίμου με εξαιρετικά μεγάλη ακρίβεια
•    Χρησιμοποιείται σε οποιονδήποτε τύπο καυσίμου χωρίς να μεταβάλει καμία από τις φυσικές ή χημικές του ιδιότητες, ενώ  είναι απολύτως ασφαλής και εγκεκριμένος για όλους τους κινητήρες

Η εφαρμογή του συστήματος μοριακού ιχνηθέτη Shell DNA εντάσσεται στη διαρκή δέσμευση έναντι των πελατών μας για την παροχή ποιοτικών καυσίμων με άριστες προδιαγραφές. Στη Shell δεν υπάρχουν συμβιβασμοί στα θέματα της ποιότητας και τηρούνται πολύ υψηλά standards σε όλη την διαδικασία διαχείρισης των καυσίμων μας. Η τεχνολογία μοριακού ιχνηθέτη Shell DNA μάς επιτρέπει να ταυτοποιούμε γρήγορα και απλά την κάθε σταγόνα καυσίμου μας, διασφαλίζοντας την κορυφαία ποιότητα και απόδοση.

Ο  μοριακός  ιχνηθέτης αποτελεί ουσιαστικό κομμάτι του ολοκληρωμένου συστήματος ποιοτικού  και ποσοτικού ελέγχου που πραγματοποιείται συστηματικά σε όλη την αλυσίδα διακίνησης των καυσίμων Shell, από την εγκατάσταση μέχρι και τα πρατήρια. Το ολοκληρωμένο σύστημα προσφέρει τη μέγιστη διασφάλιση στους πελάτες μας ότι η ποιότητα των καυσίμων που προμηθεύονται από τα πρατήριά μας είναι μοναδική.

www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης