Αμερική

EIA: Απροσδόκητη αύξηση στα αποθέματα πετρελαίου των ΗΠΑ

EIA: Απροσδόκητη αύξηση στα αποθέματα πετρελαίου των ΗΠΑ
Τα αποθέματα αργού αυξήθηκαν κατά 2,3 εκατ. βαρέλια την εβδομάδα έως τις 16 Δεκεμβρίου, σε σύγκριση με τις προσδοκίες για μείωση 2,5 εκατ. βαρελιών.
Τα αποθέματα αργού πετρελαίου στις ΗΠΑ αυξήθηκαν την περασμένη εβδομάδα, ενώ τα αποθέματα βενζίνης μειώθηκαν ανακοίνωσε σήμερα 21/12/2016 η EIA.
Τα αποθέματα αργού αυξήθηκαν κατά 2,3 εκατ. βαρέλια την εβδομάδα έως τις 16 Δεκεμβρίου, σε σύγκριση με τις προσδοκίες των αναλυτών για μια μείωση της τάξης των 2,5 εκατ. βαρελιών.
Τα αποθέματα αργού στο Cushing της Οκλαχόμα, κομβικό σημείο παράδοσης μειώθηκαν κατά 245.000 βαρέλια, σύμφωνα με την EIA.
Στα διυλιστήριο αργού αυξήθηκαν κατά 184.000 βαρέλια την ημέρα,καθώς σύμφωνα με τα στοιχεία της ΕΙΑ τα ποσοστά χρησιμοποίησης των διυλιστηρίων αυξήθηκαν κατά 1%.
Τα αποθέματα βενζίνης μειώθηκαν κατά 1,3 εκατ. βαρέλια, σε σύγκριση με τις προσδοκίες των αναλυτών σε δημοσκόπηση του Reuters για ένα κέρδος 1,4 εκατ. βαρέλι.
Τα επεξεργασμένα αποθέματα, τα οποία περιλαμβάνουν το ντίζελ και το πετρέλαιο θέρμανσης, μειώθηκαν κατά 2,4 εκατ. βαρέλια, έναντι προσδοκιών για πτώση 1,2 εκατ. βαρελιών.
Οι εισαγωγές αργού στις  ΗΠΑ αυξήθηκαν την περασμένη εβδομάδα κατά 1.039.000 βαρέλια την ημέρα.

www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης