Τελευταία Νέα
Αναλύσεις

Συμμετοχή του ΔΕΣΦΑ στην 26η Πανελλήνια Συνάντηση Χρηστών Γεωγραφικών Συστημάτων Πληροφοριών ArcGIS

Συμμετοχή του ΔΕΣΦΑ στην 26η Πανελλήνια Συνάντηση Χρηστών Γεωγραφικών Συστημάτων Πληροφοριών ArcGIS
Στελέχη της Διεύθυνσης Μελετών του Διαχειριστή παρουσίασαν την εφαρμογή του Γεωγραφικού Συστήματος Πληροφοριών στο Εθνικό Σύστημα Φυσικού Αερίου
Ο Διαχειριστής του Εθνικού Συστήματος Φυσικού Αερίου (ΔΕΣΦΑ) συμμετείχε στην 26η Πανελλήνια Συνάντηση Χρηστών ArcGIS, την κορυφαία επιστημονική εκδήλωση για τους χρήστες Γεωγραφικών Συστημάτων Πληροφοριών, η οποία πραγματοποιήθηκε στις 10 & 11 Μαΐου σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας.
Ειδικότερα, στελέχη της Διεύθυνσης Μελετών και συγκεκριμένα οι κ.κ. Παναγιώτης Χατζησταματίου και Σεραφείμ Κεχριμπάρης του Τμήματος Τοπογραφικών και Γεωτεχνικών Μελετών του ΔΕΣΦΑ, πραγματοποίησαν παρουσίαση με τίτλο «Γεωγραφικό Σύστημα Πληροφοριών και Δίκτυα Φυσικού Αερίου Υψηλής Πίεσης», εστιάζοντας στις εφαρμογές, τη χρήση και τα οφέλη των Γεωγραφικών Συστημάτων Πληροφοριών στο Εθνικό Σύστημα Φυσικού Αερίου, αλλά και ευρύτερα.
Η Πανελλήνια Συνάντηση Χρηστών ArcGIS διοργανώνεται κάθε χρόνο από την Marathon Data Systems (αποκλειστικό εκπρόσωπο της ESRI στην Ελλάδα) και αποτελεί σημείο αναφοράς για το συγκεκριμένο κλάδο και τόπο ανταλλαγής και συζήτησης ιδεών για τους χρήστες των Γεωγραφικών Συστημάτων Πληροφοριών ArcGIS.

www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης