Τελευταία Νέα
Διεθνή

Παραγγελία για την εγκατάσταση ανεμογεννήτριας 106 MW έλαβε η Vestas από την Αργεντινή

Παραγγελία για την εγκατάσταση ανεμογεννήτριας 106 MW έλαβε η Vestas από την Αργεντινή
Σημαντικές προοπτικές της αιολικής ενέργειας στην Αργεντινή
Εντολή για την εγκατάσταση ανεμογεννήτριας 106 MW έλαβε η Vestas από την Αργεντινή σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία της εταιρείας.
Ειδικότερα, η εντολή αφορούσε δύο αιολικά πάρκα που βρίσκονται κοντά στην πόλη Bahia Blanca στην επαρχία του Μπουένος Άιρες.
Παράλληλα, η παράδοση στροβίλων προγραμματίζεται για το τελευταίο τρίμηνο του 2018, ενώ αναμένεται να τεθεί σε λειτουργία το πρώτο τρίμηνο του 2019.
Από την πλευρά του ο διευθυντής πωλήσεων της Vestas Andres Gismondi υπογράμμισε ότι: «Πέρυσι η Vestas υπέγραψε συμβάσεις για σχεδόν 600 MW στην Αργεντινή και με αυτή τη νέα παραγγελία έχουμε σχεδόν 1 GW αιολικής χωρητικότητας είτε εγκατεστημένο είτε υπό κατασκευή στη χώρα. Η ισχυρή μας παραγγελία και η πρόσφατη ανακοίνωση της εγκατάστασής μας στην Αργεντινή υπογραμμίζουν τη δέσμευσή μας και την υποστήριξή μας στους φιλόδοξους στόχους ανανεώσιμης ενέργειας της χώρας».
Υπενθυμίζεται ότι με εννέα εγκαταστάσεις παραγωγής σε όλο τον κόσμο και προσεκτικά επιλεγμένους συνεργάτες, το παγκόσμιο αποτύπωμα παραγωγής της Vestas εγγυάται την παράδοση προϊόντων υψηλής ποιότητας στους πελάτες της κατασκευάζοντας βασικά συστατικά κοντά σε βασικές αγορές.

www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης