Τελευταία Νέα

Στροφή σε βιώσιμες επιλογές ενέργειας προτείνει η Margot Robbie

Στροφή σε βιώσιμες επιλογές ενέργειας προτείνει η Margot Robbie
Με τα αιολικά πάρκα και τους ηλιακούς συλλέκτες να αντιπροσωπεύουν σήμερα τα δύο τρίτα της νέας ενέργειας που προστίθεται στο παγκόσμιο δίκτυο, η Margot Robbie επισημαίνει ότι «όλοι έχουμε τη δύναμη να κάνουμε μια αλλαγή»
H βραβευμένη ηθοποιός Margot Robbie ως πρέσβειρα της Nissan για τα ηλεκτροκίνητα οχήματα και την αειφορία, έχει συντάξει μια ανοικτή επιστολή, για να ενθαρρύνει τους ανθρώπους να κάνουν πιο βιώσιμες επιλογές ενέργειας.
Στην ταινία που πρωταγωνιστεί, η ηθοποιός  μιλά για τη δημιουργία ενός «καλύτερου κόσμου για τον εαυτό μας και για όλους όσους έρχονται μετά από μας». Με τα αιολικά πάρκα και τους ηλιακούς συλλέκτες να αντιπροσωπεύουν σήμερα τα δύο τρίτα της νέας ενέργειας που προστίθεται στο παγκόσμιο δίκτυο, η Margot εξηγεί ότι «όλοι έχουμε τη δύναμη να κάνουμε μια αλλαγή».
Τα μοντέλα Leaf και e-NV200 της εταιρίας δεν είναι μόνο καθαρότερα οχήματα, αλλά και μονάδες κινητής ενέργειας. Οι μπαταρίες από αυτά τα οχήματα αποτελούν μέρος της λύσης αποθήκευσης ενέργειας xStorage, η οποία παρέχει ισχύ σε σπίτια και γενικότερα στο ηλεκτρικό δίκτυο.
 
www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης