Τελευταία Νέα
Ευρώπη

Γερμανία: Αύξηση στις πωλήσεις των ηλεκτρικών αυτοκινήτων το πρώτο τρίμηνο του 2018

Γερμανία: Αύξηση στις πωλήσεις των ηλεκτρικών αυτοκινήτων το πρώτο τρίμηνο του 2018
Το πρώτο τρίμηνο η Γερμανία πούλησε 9.127 οχήματα καταγράφονταςμε την Νορβηγία να κατέχει την πρώτη θέση με 9.694 οχήματα
Η Γερμανία κοντεύει να ξεπεράσει τη Νορβηγία στις πωλήσεις των ηλεκτρικών αυτοκινήτων στην Ευρώπη,\αυξάνοντας  το μεριδίο των πωλήσεων στην συγκεκριμένη κατηγορία.
Ηδη το πρώτο τρίμηνο η Γερμανία πούλησε 9.127 οχήματα καταγράφοντας αύξηση 80,2% με την Νορβηγία να κατέχει την πρώτη θέση με 9.694 οχήματα και 38,6% αύξηση. Αλλωστε η Νορβηγία είναι η τρίτη μεγαλύτερη αγορά της Tesla μετά τις ΗΠΑ και την Κίνα.
Τα μοντέλα που τους επόμενους μήνες θα κεντρίσουν το ενδιαφέρον των περισσοτέρων είναι το μοντέλο S της Tesla, το Leaf Nissan, καθώς και plug-in υβρίδια όπως η BMW 2-series Active Tourer. Προς αυτόν τον τομέα η VW, η Daimler και η BMW ανακατασκευάζουν τις γραμμές συναρμολόγησης στα εργοστάσια κατασκευής ώστε να ανταποκριθούν στους αυστηρότερους ευρωπαϊκούς κανονισμούς.
Οι Ευρωπαίοι πολίτες γυρίζουν την πλάτη στο diesel και οι αυτοκινητοβιομηχανίες έχουν αλλάξει τα πλάνα τους. Μέσα στα επόμενα χρόνια οι συσχετίσεις θα αλλάξουν και η πρόκληση για πολλούς σήμερα θα γίνει πρόταση για "καθαρές" και φθηνότερες μετακινήσεις.


www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης