Τελευταία Νέα
Αναλύσεις

Παρουσία ΠτΔ της Κύπρου η κατεδάφιση πετρελαιοδεξαμενής στη Λάρνακα

Παρουσία ΠτΔ της Κύπρου η κατεδάφιση πετρελαιοδεξαμενής στη Λάρνακα
Πρόσθεσε ότι τόσο η Κυβέρνηση, όσο και οι εταιρείες και οι Δήμοι Λάρνακας και Λειβαδιών, θα συμβάλουν ώστε μια προσπάθεια που άρχισε από το 2001 να ολοκληρωθεί έτσι ώστε μία από τις καλύτερες παραλίες της περιοχές να αναπτυχθεί
Ιδιαίτερη ικανοποίηση εξέφρασε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης για τη συμβολική - όπως είπε - κατεδάφιση της μεγάλης δεξαμενής της Petrolina, η οποία σηματοδοτεί και την έναρξη του χρονοδιαγράμματος που προβλέπεται από το Μνημόνιο Συναντίληψης.
Πρόσθεσε ότι τόσο η Κυβέρνηση, όσο και οι εταιρείες και οι Δήμοι Λάρνακας και Λειβαδιών, θα συμβάλουν ώστε μια προσπάθεια που άρχισε από το 2001 να ολοκληρωθεί έτσι ώστε μία από τις καλύτερες παραλίες της περιοχές να αναπτυχθεί.
Ο Πρόεδρος Αναστασιάδης είπε ότι εντός των ημερών θα γνωστοποιηθεί το τοπικό σχέδιο, και διαβεβαίωσε τους Δήμους Λάρνακας και Λειβαδιών ότι η Κυβέρνηση είναι αποφασισμένη να προχωρήσει και να παραδώσει τη συγκεκριμένη περιοχή προς ανάπτυξη.
Η κατεδάφιση έγινε στην παρουσία του Εκτελεστικού Διευθυντή της Petrolina (Holdings) Public Ltd, των Υπουργών Μεταφορών, Εσωτερικών, και Ενέργειας, του Γραμματέα του Υπουργικού Συμβουλίου, του Έπαρχου Λάρνακας, και του Δήμαρχου Λάρνακας. Aυτή την ώρα ο Πρόεδρος ενημερώνεται σε ευρεία σύσκεψη για την πορεία υλοποίησης έργων στη Λάρνακα.

www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης