Τελευταία Νέα
Ενέργεια

Energy Saving Toolkit: Το εργαλείο της ZeniΘ για την εξοικονόμηση χρημάτων και ενέργειας

tags :
Energy Saving Toolkit: Το εργαλείο της ZeniΘ για την εξοικονόμηση χρημάτων και ενέργειας
Tο Energy Saving Toolkit περιέχει επίσης στοιχεία infographics που επιτρέπουν ευκολότερες συγκρίσεις
Προσθέτοντας άλλη μια καινοτομία στο χαρτοφυλάκιο των υπηρεσιών της προς όφελος των πελατών της, η ZeniΘ, ο Νο1 πάροχος ολοκληρωμένης ενέργειας στην Ελλάδα, προσφέρει το Energy Saving Toolkit, μια εφαρμογή που δίνει τη δυνατότητα στον καταναλωτή να εξοικονομεί ενέργεια και χρήματα σε ετήσια βάση, με βάση τα προγράμματα που χρησιμοποιεί.
Πρόκειται για μια δωρεάν εφαρμογή που φιλοξενείται στην ιστοσελίδα της ZeniΘ και επιτρέπει στους καταναλωτές να συγκρίνουν τα συστήματα θέρμανσης και παραγωγής ζεστού νερού (Smart Home Heating), τα συστήματα φωτισμού (Smart Home Lighting) και τους λαμπτήρες (Lightbulbs Comparison) που χρησιμοποιούν και ποια μπορούν να επιλέξουν εναλλακτικά ανάλογα με τις ανάγκες τους. Έτσι μπορούν να ενημερώνονται για το οικονομικό και ενεργειακό όφελος για το σπίτι τους και να εξοικονομούν επιλέγοντας το πρόγραμμα που τους εξυπηρετεί.
Η εφαρμογή είναι ιδιαιτέρως φιλική για το χρήστη. Το μόνο που απαιτείται από τον καταναλωτή είναι να συμπληρώσει κάποιες πληροφορίες για τις ανάγκες του και τον τρόπο που τώρα θερμαίνει το σπίτι του, που παράγει το ζεστό νερό χρήσης, για τον τρόπο που φωτίζει το σπίτι του και για τη χρήση των λαμπτήρων που κάνει.
Στη συνέχεια, μπορεί να επιλέξει μεταξύ εναλλακτικών συστημάτων και να μάθει τι τον συμφέρει να έχει στο δικό του σπίτι, ανάλογα με τις ανάγκες του.
Tο Energy Saving Toolkit περιέχει επίσης στοιχεία infographics που επιτρέπουν ευκολότερες συγκρίσεις αλλά έχει και εκπαιδευτικό χαρακτήρα, αφού ο καταναλωτής μπορεί να λαμβάνει απαντήσεις για το ποια είναι γι’ αυτόν η πιο οικονομική και αποδοτική χρήση ενέργειας.

www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης