Τελευταία Νέα
Δελτία Τύπου

Νέα σύγχρονη εταιρική ιστοσελίδα για τον ΔΕΣΦΑ

tags :
Νέα σύγχρονη εταιρική ιστοσελίδα για τον ΔΕΣΦΑ
Στις διάφορες θεματικές της κατηγορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ενημερωθούν για την εταιρεία, τα ζητήματα που άπτονται του Εθνικού Συστήματος Φυσικού Αερίου και του ρυθμιστικού πλαισίου που διέπει τη λειτουργία του
Τη νέα, πλήρως ανανεωμένη, εταιρική του ιστοσελίδα www.desfa.gr εγκαινίασε ο Διαχειριστής του Εθνικού Συστήματος Φυσικού Αερίου (ΔΕΣΦΑ), στο πλαίσιο της διαρκούς αναβάθμισης των δομών του για την παροχή ποιοτικών υπηρεσιών.
Με εμπλουτισμένο περιεχόμενο, η νέα ιστοσελίδα αποτυπώνει τη σύγχρονη εικόνα της εταιρείας, προσφέροντας ενισχυμένη χρηστικότητα και επιτρέποντας την εύκολη πλοήγηση σε ένα φιλικό προς τον χρήστη περιβάλλον.
Το σύνολο των πληροφοριών που σχετίζονται με τη δραστηριότητα του Διαχειριστή παρουσιάζεται με εύληπτο τρόπο, ενώ παρέχεται στον επισκέπτη η δυνατότητα εξειδικευμένης αναζήτησης.
Στις διάφορες θεματικές της κατηγορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ενημερωθούν για την εταιρεία, τα ζητήματα που άπτονται του Εθνικού Συστήματος Φυσικού Αερίου και του ρυθμιστικού πλαισίου που διέπει τη λειτουργία του. Μέσα από διαδραστικούς χάρτες μπορούν να αντλήσουν πληροφορίες για τα έργα που υλοποιούνται ή δρομολογούνται από τον ΔΕΣΦΑ στην Ελλάδα και διεθνώς, καθώς για τις προσφερόμενες από τον Διαχειριστή ρυθμιζόμενες και μη ρυθμιζόμενες υπηρεσίες.
Πλήρως ανανεωμένη με το σύνολο του οπτικοακουστικού υλικού είναι και η κατηγορία του κέντρου Τύπου, με σκοπό την καλύτερη δυνατή ενημέρωση των εκπροσώπων του Τύπου, ενώ μέσω της κατηγορίας  εταιρική υπευθυνότητα παρέχεται πληροφόρηση αναφορικά με την αξία που δημιουργεί ο ΔΕΣΦΑ για το σύνολο των κοινωνικών του εταίρων.  
Η νέα ιστοσελίδα είναι σχεδιασμένη με τεχνολογία τελευταίου τύπου, προσφέροντας στους χρήστες τη δυνατότητα να έχουν απόλυτα προσαρμοσμένη πρόσβαση από smartphones και tablets.
Το σχεδιασμό και την κατασκευή της ανέλαβε η εταιρεία Greek Geeks, με την καθοδήγηση της Διεύθυνσης Δραστηριοτήτων Διοικητικών Υπηρεσιών και της Διεύθυνσης Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας του ΔΕΣΦΑ.

www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης