Διεθνή

Der Spiegel: Ο Christian Sewing θα είναι ο νέος διευθύνων σύμβουλος της Deutsche Bank

Der Spiegel: Ο Christian Sewing θα είναι ο νέος διευθύνων σύμβουλος της Deutsche Bank
O Sewing αναπληρωτής διευθύνων σύμβουλος σήμερα θα αντικαταστήσει τον Cryan, έναν Βρετανό, σε μια εποχή που η τράπεζα προσπαθεί να ενισχύσει τις θέσεις της στην εγχώρια αγορά
O Christian Sewing αναμένεται να γίνει ο νέος διευθύνων σύμβουλος της Deutsche Bank της μεγαλύτερης τράπεζες της Γερμανίας, αντικαθιστώντας τον John Cryan, όπως δήλωσαν καλά πληροφορημένες πηγές στο Reuters.
O Sewing, Γερμανός υπήκοος, αναπληρωτής διευθύνων σύμβουλος σήμερα θα αντικαταστήσει τον Cryan, έναν Βρετανό, σε μια εποχή που η τράπεζα προσπαθεί να ενισχύσει τις θέσεις της στην εγχώρια αγορά.
Ο  Cryan ήταν στη θέση αυτή λιγότερο από τρία χρόνια, αλλά οι επενδυτές έχασαν την πεποίθηση ότι μπορεί να επαναφέρει την τράπεζα στην κερδοφορία μετά από τρία συνεχή έτη ζημιών.
Η Deutsche Bank και οι κύριοι μέτοχοί της συζητούν για την πορεία προς την επενδυτική τραπεζική, όπου τα έσοδα έχουν επιβραδυνθεί και το βασικό προσωπικό έχει μειωθεί.
Ο διορισμός του θα μπορούσε να σηματοδοτήσει μια μετατόπιση της έμφασης μακριά από τη στρατηγική της Deutsche Bank να επιδιώξει την αύξηση των κερδών μέσω της επενδυτικής τραπεζικής και να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στους επενδυτικούς τραπεζίτες.
O Sewing, αναμένεται να αναλάβει τα νέα του καθήκοντα στην ετήσια γενική συνέλευση της τράπεζας τον Μάιο 2018, σύμφωνα με το Der Spiegel.
Το Der Spiegel ανέφερε πρώτο, πως ο 47χρονος Γερμανός τραπεζίτης θα αναλάβει ως ο νέος CEO της Deutsche Bank.

www.wordenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης