Διεθνή

Παρουσία 4.000 αστυνομικών η τριμερής Τουρκίας - Ρωσίας - Ιράν

Παρουσία 4.000 αστυνομικών η τριμερής Τουρκίας - Ρωσίας - Ιράν
Τα μέτρα ασφαλείας θα είναι, επίσης, πολύ αυστηρά και στα ξενοδοχεία, όπου θα διαμείνουν ο Βλαντιμίρ Πούτιν και ο Χασάν Ροχανί, όπως και στους γύρω δρόμους
Υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας, παρουσία 4.000 αστυνομικών θα διεξαχθεί σήμερα η τριμερής Σύνοδος Κορυφής Τουρκίας- Ρωσίας- Ιράν.
Επίκεντρο των συζητήσεων θα είναι η διευθέτηση της συριακής κρίσης.
Ταγίπ Ερντογάν, Βλαντιμίρ Πούτιν και Χασάν Ροχανί θα ασχοληθούν με τα ζητήματα της ευρύτερης περιοχής, αλλά και θέματα που αφορούν τις τρεις χώρες, την ώρα, που οι σχέσεις, τόσο της Τουρκίας, όσο και της Ρωσίας, με την Ε.Ε. και τις ΗΠΑ, επιδεινώνονται.
Στο αεροδρόμιο Εσένμπογκα της Άγκυρας τα μέτρα ασφαλείας θα είναι ενισχυμένα, λόγω της άφιξης των επικεφαλής της Ρωσίας και του Ιράν στην πρωτεύουσα της Τουρκίας, σύμφωνα με το τουρκικό πρακτορείο ειδήσεων Anadolu.
Κατά μήκος των κεντρικών λεωφόρων της Άγκυρας θα απαγορεύεται η στάθμευση και η κυκλοφορία θα διακοπεί την ώρα της διέλευσης των αυτοκινητοπομπών των προέδρων.
Αστυνομικοί θα ακροβολιστούν στις στέγες των κτιρίων κατά μήκος της διαδρομής, απ' όπου θα περάσει η αυτοκινητοπομπή.
Τα μέτρα ασφαλείας θα είναι, επίσης, πολύ αυστηρά και στα ξενοδοχεία, όπου θα διαμείνουν ο Βλαντιμίρ Πούτιν και ο Χασάν Ροχανί, όπως και στους γύρω δρόμους.

ΑΠΕ - ΜΠΕ
www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης