Τελευταία Νέα
Επιχειρήσεις

Νέα συνεργασία ΖeniΘ – AXA - Υπηρεσία 24/7 Home Emergency

Νέα συνεργασία ΖeniΘ – AXA - Υπηρεσία 24/7 Home Emergency
Η «ZeniΘ», o 1ος πάροχος ολοκληρωμένης ενέργειας που προμηθεύει εκατοντάδες χιλιάδες σπίτια και επιχειρήσεις με φυσικό αέριο και ρεύμα, ενώνει τις δυνάμεις της με την ΑΧΑ και μαζί φροντίζουν, μέσω της νέας δωρεάν Υπηρεσίας 24/7 Home Emergency, για την κάλυψη των τεχνικών αναγκών του σπιτιού και της επιχείρησης όλων των πελατών της ZeniΘ.
Για έναν ολόκληρο χρόνο, όλοι οι πελάτες της ZeniΘ θα μπορούν να επωφελούνται της δωρεάν τεχνικής βοήθειας στην κατοικία τους ή στον επαγγελματικό τους χώρο που προσφέρεται μέσω της Υπηρεσίας 24/7 Home Emergency.
Η συγκεκριμένη υπηρεσία αφορά στην αποκατάσταση βλάβης σε υδραυλικές και ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις, καθώς και σε εγκαταστάσεις φυσικού αερίου (καλύπτοντας συνολικά έως και 5 επισκέψεις με μέγιστο κόστος 60€ ανά περίπτωση). 
Η Υπηρεσία 24/7 Home Emergency καλύπτει ανάγκες πελατών στην Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη, καθώς και στις πόλεις της Λάρισας, του Βόλου, των Τρικάλων, της Καρδίτσας, των Ιωαννίνων, της Πάτρας, της Λαμίας, της Κορίνθου, του Ηρακλείου Κρήτης, των Χανίων και της Καβάλας, (εντός ορισμένης ακτίνας από τα συγκεκριμένα σημεία).
Η χρήση της Υπηρεσίας 24/7 Home Emergency πραγματοποιείται καλώντας στο 210 9469736 ή στο 211 1075759 (χρέωση αστικής μονάδας).
Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την Υπηρεσία 24/7 Home Emergency, μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα της ΖeniΘ στο www.zenith.gr (ενότητα «Υπηρεσίες»), είτε καλώντας στο 18321 ή σε ένα από τα καταστήματα του δικτύου της ZeniΘ.

www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης