Περιβάλλον

M.Bερροιόπουλος ( γ.γ ΥΠΕΝ): Σε τρεις φάσεις οι αιτήσεις για το «Εξοικονομώ» - Αρχής γενομένης από τη Δευτέρα (19/3)

M.Bερροιόπουλος ( γ.γ ΥΠΕΝ): Σε τρεις φάσεις οι αιτήσεις για το «Εξοικονομώ» - Αρχής γενομένης από τη Δευτέρα (19/3)
Ψυχραιμία συνέστησε σε όλους ο κ. Βερροιόπουλος
«Ο όγκος των αιτήσεων ήταν τεράστιος με αποτέλεσμα να δημιουργηθούν τεχνικά προβλήματα. Αυτό όμως δεν δικαιολογεί όλο αυτό που έγινε. Ζητάμε συγγνώμη για την ταλαιπωρία που προκαλέσαμε, θα προχωρήσουμε σε ενέργειες για να μην γίνουν τα ίδια» τόνισε ο γενικός γραμματέας του ΥΠΕΝ, Μιχάλης Βερροιόπουλος, μιλώντας στην ΕΡΤ, με αφορμή την ταλαιπωρία που έχουν υποστεί οι πολίτες που ενδιαφέρονται να υποβάλλουν αίτηση για ένταξη στο πρόγραμμα «Εξοικονομώ Κατ’ Οίκον».
Ο κ. Βερροιόπουλος υπογράμμισε ότι το σύστημα για την υποβολή των αιτήσεων θα γίνει σε δύο φάσεις που θα εξυπηρετούν διαφορετικές περιφέρειες.
Συγκεκριμένα, την προσεχή Δευτέρα (19/3) θα έχουν δικαίωμα για την υποβολή των αιτήσεων πολίτες από την Ανατολική Μακεδονία – Θράκη, Κεντρική Μακεδονία, Ήπειρος, Θεσσαλία και Δυτική Ελλάδα.
Στις 26/3 (Δευτέρα) θα εξυπηρετηθούν οι κάτοικοι στις περιφέρειες: Πελοπόννησος, Στερεά Ελλάδα, Δυτική Μακεδονία, Ιόνιο, Βόρειο Αιγαίο και Κρήτη.
Στις 2 Απριλίου όσοι μένουν σε Αττική και Νότιο Αιγαίο.
«Αυτό που μπορούμε να σας διαβεβαιώσουμε είναι ότι θα εξυπηρετηθούν πολλοί συμπολίτες μας. Χρειάζεται ψυχραιμία και θα τηρηθεί η προτεραιότητα. Σήμερα το απόγευμα θα ξέρουμε τον αριθμό των χρηστών που θα μπορεί να «αντέξει» το σύστημα» συμπλήρωσε ο γενικός γραμματέας.

www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης