Τελευταία Νέα
Επιχειρήσεις

Εκπτώσεις μέχρι και 32% στο οικιακό ρεύμα από την Elpedison

Εκπτώσεις μέχρι και 32% στο οικιακό ρεύμα από την Elpedison
Ο πελάτης ΕLPEDISON HοmePack επωφελείται για όλη τη διάρκεια του συμβολαίου του από πραγματικές εκπτώσεις μέχρι και 32%
Πολύ συμφέρουσες είναι οι νέες προσφορές της Elpedison, με το πακέτο ELPEDISON HomePack να προσφέρει τεράστιες ευκαιρίες στους καταναλωτές για οικιακό ρεύμα και φυσικό αέριο.
Η έκπτωση μάλιστα από το συγκεκριμένο πρόγραμμα του εναλλακτικού προμηθευτή ρεύματος φτάνει μέχρι και το 32%.
Ειδικότερα:

«H ELPEDISON, ο μεγαλύτερος εναλλακτικός προμηθευτής ρεύματος και ο πρώτος ιδιώτης παραγωγός με καύσιμο φυσικό αέριο, που επιπλέον προμηθεύει με αέριο όλους τους τύπους καταναλωτών, ταράζει και πάλι τα νερά της αγοράς ενέργειας, με το πρωτοποριακό προϊόν ELPEDISON Home Pack | Ρεύμα για το Σπίτι.
Για πρώτη φορά στην ελληνική αγορά ενέργειας, το ηλεκτρικό ρεύμα αποκτά υπόσταση, γίνεται προϊόν με τρόπο σημαντικά απλό και μονοσήμαντο, μέσα σε δική του συσκευασία.
‘Ο,τι χρειάζεται ο τελικός καταναλωτής για το ρεύμα του, το βρίσκει πλέον μέσα στο πακέτο ELPEDISON HomePack, με απόλυτη αμεσότητα και σαφήνεια. Από την άνεση του σπιτιού ή του γραφείου του μπορεί γρήγορα και εύκολα να γίνει πελάτης ΕLPEDISON, απλά με ένα email, on-line ή τηλεφωνικά στο 18128, ώστε να απολαύσει όλα τα οφέλη και προνόμια που του προσφέρει η ΕLPEDISON.
Συγκεκριμένα, ο πελάτης ΕLPEDISON HοmePack επωφελείται για όλη τη διάρκεια του συμβολαίου του από πραγματικές εκπτώσεις μέχρι και 32%. Επίσης, μέσω μοναδικού εκπτωτικού κωδικού, που αναγράφεται στη συσκευασία του HomePack, αποκτά έκπτωση ύψους 45 ευρώ που λαμβάνει στον πρώτο του λογαριασμό, στην αξία ρεύματος του σπιτιού του. Παράλληλα, εξασφαλίζει χρεώσεις χωρίς πάγια και χωρίς κλίμακες κατανάλωσης αλλά και πρόσβαση στις φιλικές υπηρεσίες myelpedison, από κινητό, tablet και υπολογιστή.
Οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν πολύ σύντομα να αποκτήσουν το ELPEDISON HomePack σε ένα από τα καταστήματα των συνεργαζόμενων με την ELPEDISON Δικτύων Λιανικής, Public, Media Markt, Electronet και Φως-Για ό,τι ανάβει.
Όπως αναφέρει η Διευθύντρια Marketing & Επικοινωνίας της ELPEDISON, κα Μάγια Στυλιανού, «πριν από μερικούς μήνες προσφέραμε στην αγορά το καινοτόμο προϊόν ELPEDISON Protect, σε συνεργασία με τον παγκόσμιο ασφαλιστικό οργανισμό ΑΧΑ. Τώρα, η ELPEDISON πρωτοπορεί και πάλι με το νέο, για τα ελληνικά δεδομένα, προϊόν ELPEDISON HomePack. Καταδεικνύει πως διαδικασίες που αρχικά φαίνονται δύσκολες και πολύπλοκες, μπορούν να καταστούν πραγματικά απλές για τον πελάτη, βελτιώνοντας και εξελίσσοντας συνολικά την εμπειρία του ως καταναλωτή ρεύματος αλλά και μειώνοντας το κόστος ρεύματος του σπιτιού του».
Γιατί, όπως τονίζει ο Eμπορικός Διευθυντής της ELPEDISON, κ. Στάθης Βωβός, «Εξέλιξη είναι η απλότητα. Το ELPEDISON HomePack, που θα μπορεί να το βρει ο καταναλωτής σε όλη την ηπειρωτική Ελλάδα αλλά και σε πολλά νησιά της χώρας, έρχεται σε μια δύσκολη περίοδο για τον πελάτη, που βομβαρδίζεται με πολλά, διαφορετικά μηνύματα από σημαντικό αριθμό προμηθευτών. Έρχεται για να πει αλλά και να κάνει τα πράγματα απλά, παρέχοντας παράλληλα σημαντικά οικονομικά οφέλη. Έρχεται να εξελίξει την αγορά. Γιατί τελικά», όπως εμφατικά επισημαίνει ο κ. Βωβός, «το να έρθεις στην ELPEDISON, είναι θέμα εξέλιξης».

www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης