Τελευταία Νέα
Διεθνή

Κίνα: Μείωση φορολογίας, άνοιγμα σε ξένες επενδύσεις

Κίνα: Μείωση φορολογίας, άνοιγμα σε ξένες επενδύσεις
Οι ξένοι επενδυτές θα μπορούν να επενδύσουν ευκολότερα στους τομείς των τηλεπικοινωνιών, των ιατρικών υπηρεσιών, της εκπαίδευσης, της φροντίδας των γερόντων, αλλά και των οχημάτων νέας ενεργειακής τεχνολογίας
Το Πεκίνο θα προχωρήσει στη μείωση της φορολογίας των επιχειρήσεων, αλλά και των φυσικών προσώπων κατά ποσό μεγαλύτερο των 800 δισ. γουάν (περίπου 126 δισ. δολαρίων) για το 2018, ενώ η κινεζική οικονομία θα είναι πιο εύκολα προσβάσιμη στις ξένες επενδύσεις, με έμφαση στον κλάδο της γενικής βιομηχανικής παραγωγής, αλλά και σε άλλους κλάδους, δήλωσε σήμερα ο Κινέζος πρωθυπουργός Λι Κετσιάνγκ.
Οι ξένοι επενδυτές θα μπορούν να επενδύσουν ευκολότερα στους τομείς των τηλεπικοινωνιών, των ιατρικών υπηρεσιών, της εκπαίδευσης, της φροντίδας των γερόντων, αλλά και των οχημάτων νέας ενεργειακής τεχνολογίας.
«Οι προϋποθέσεις χρηματοδότησης επενδύσεων των ξένων τραπεζών θα είναι ίδιες με αυτές των κινεζικών τραπεζών», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Κινέζος πρωθυπουργός.
Επίσης, όπως είπε, στις άμεσες προτεραιότητες είναι η μείωση της φορολογίας στη βιομηχανία και τις μεταφορές, αλλά και η αύξηση της φορολογικής οροφής για τις ετήσιες πωλήσεις των μικρομεσαίων επιχειρήσεων.

www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης