Τελευταία Νέα
Ναυτιλία

ΤΑΙΠΕΔ: Ενδιαφέρον από τρία επενδυτικά σχήματα για την μαρίνα Χίου

ΤΑΙΠΕΔ: Ενδιαφέρον από τρία επενδυτικά σχήματα για την μαρίνα Χίου
Το προφίλ των επενδυτικών σχημάτων
Με την συμμετοχή τριών επενδυτικών σχημάτων έληξε σήμερα 2/2/2018 η προθεσμία υποβολής εκδήλωσης ενδιαφέροντος (Α΄ φάση) για την παραχώρηση του δικαιώματος χρήσης και εκμετάλλευσης της μαρίνας Χίου.
Ειδικότερα, ενδιαφέρον εκδήλωσαν οι εξής:
1. ΚΑΣΟΣ ΚΤΗΜΑΤΙΚΗ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ KAI ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ
2. PAN BROTHERS ASSOCIATES, INC.
3. AVLUM ENTERPRISES COMPANY LIMITED - ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΙ ΗΛΙΑΣ Δ. ΤΕΦΑΣ ΝΑΥΠΗΓΟΠΛΑΣΤΙΚΗ Α.Ε.Β.Ε - ΚΛΕΟΠΑΤΡΑ ΜΑΡΙΝΑ Α.Ε. και ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟΣ ΛΙΜΕΝΑΣ ΠΡΕΒΕΖΑΣ Α.Ε. ΕΙΔΙΚΟΥ ΣΚΟΠΟΥ
Οι σύμβουλοι αξιοποίησης του ΤΑΙΠΕΔ αφού αξιολογήσουν τις υποβληθείσες εκδηλώσεις ενδιαφέροντος, θα υποβάλουν την εισήγησή τους προς το Διοικητικό Συμβούλιο του Ταμείου σχετικά με τους υποψηφίους που πληρούν τα κριτήρια συμμετοχής για την επόμενη φάση του διαγωνισμού.

Προφίλ ενδιαφερομένων

Κάσος Κτηματική Τουριστική και Εμπορική Α.E.: Η Κάσος Κτηματική Τουριστική και Εμπορική Α.E. λειτουργεί ως ιδιοκτήτης/διαχειριστής του ξενοδοχείου Alimounda Mare, ενός ξενοδοχείου 5 αστέρων που βρίσκεται στο νησί της Καρπάθου.

Pan-Brothers Associates: Η Pan-Brothers Associates είναι μια επιχείρηση ομογενών στη Νέα Υόρκη που προσφέρει υπηρεσίες πλήρους ανάπτυξης ακινήτων, διαχείρισης και χρηματιστηριακών υπηρεσιών.
Η εταιρεία έχει μια γενετική προοπτική στις επενδύσεις και βλέπει τις εξαγορές και τις επενδύσεις μέσω μιας μακροπρόθεσμης στρατηγικής αγοράς και κατοχής.
Η εταιρεία διαθέτει μια κάθετα ολοκληρωμένη δομή που χρησιμοποιεί μια εσωτερική ομάδα εμπειρογνωμόνων στον σχεδιασμό των κατασκευών, τη λιανική μίσθωση, τις πωλήσεις και τη διαχείριση περιουσιακών στοιχείων και ακινήτων.

Η Pan-Brothers Associates ιδρύθηκε το 1972 από τα τρία αδέλφια George, James και Peter Pantelides και ξεκίνησε με την αγορά κατοικιών και εμπορικών ακινήτων στο Μπρούκλιν της Νέας Υόρκης με έμφαση στην προστιθέμενη αξία με την ανακαίνιση και τη μεγιστοποίηση των εσόδων.
Διατηρώντας τις αρχικές επενδυτικές πρακτικές και το στυλ διοίκησης για τα τελευταία 42 χρόνια, η Pan-Brothers Associates αύξησε σταθερά το επενδυτικό της χαρτοφυλάκιο, ενσωματώνοντας τις εμπορικές, λιανικές και οικιστικές αναπτύξεις μεγάλης κλίμακας στη Νέα Υόρκη, το Νιου Τζέρσι , τη Φλώριδα, την Καλιφόρνια και το Οχάιο. http://panbrothers.com/

Τουριστικός Λιμένας Πρέβεζας Α.Ε.:Ο Τουριστικός Λιμένας Πρέβεζας Α.Ε. παρέχει υπηρεσίες τουριστικών λιμανιών. Έχει αναλάβει από το 2011 με σύμβαση παραχώρησης τη διαχείρηση της Μαρίνας της Πρέβεζας.

www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης