Τελευταία Νέα
Δελτία Τύπου

Energean: Βράβευση Μαθιού Ρήγα στο πλαίσιο της επίσκεψης του Προέδρου του Ισραήλ

tags :
Energean: Βράβευση Μαθιού Ρήγα στο πλαίσιο της επίσκεψης του Προέδρου του Ισραήλ
Ο κ. Ρήγας ήταν η μία από τις επτά προσωπικότητες που επελέγησαν για να τιμηθούν για την ξεχωριστή συνεισφορά τους στις σχέσεις μεταξύ Ελλάδας και Ισραήλ.
Μία μεγάλη τιμή γνώρισε η Energean Oil & Gas στο πλαίσιο της επίσκεψης της Α.Ε. του Προέδρου του Κράτους του Ισραήλ κ. Reuven Rivlin. O κ. Μαθιός Ρήγας, διευθύνων σύμβουλος του ομίλου της Energean, βραβεύθηκε με αφορμή τον εορτασμό της 70ής επετείου από την ανεξαρτησία του Ισραήλ.
Συγκεκριμένα, ο κ. Ρήγας ήταν η μία από τις επτά προσωπικότητες που επελέγησαν για να τιμηθούν για την ξεχωριστή συνεισφορά τους στις σχέσεις μεταξύ Ελλάδας και Ισραήλ. Στη διάρκεια τελετής που πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα, ο Διευθύνων Σύμβουλος του ομίλου Energean βραβεύθηκε από την Α.Ε. την Πρέσβειρα του Ισραήλ στην Ελλάδα κα. Irit Ben – Abba στο πεδίο των οικονομικών σχέσεων των δύο χωρών.
Με αφορμή την βράβευση, ο κ. Ρήγας δήλωσε τα εξής:
«Για την Energean και μένα είναι μια μεγάλη τιμή και χαρά η απονομή του ενός από τα επτά βραβεία που το Κράτος του Ισραήλ αποφάσισε να απονείμει σε ελληνικές προσωπικότητες με αφορμή των εορτασμό των 70 χρόνων της ανεξαρτησίας του. Η βράβευση αυτή δικαιώνει τον σχεδιασμό της Energean να αναπτύξει τους φυσικούς πόρους του Ισραήλ προς όφελος των πολιτών, των οικονομιών και της ασφάλειας στην ευρύτερη περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου. Θα ήθελα από τα βάθη της καρδιάς μου να ευχαριστήσω την Α.Ε. τον Πρόεδρο του Κράτους του Ισραήλ για αυτήν την απαράμιλλη τιμή όπως και την κυβέρνηση του Ισραήλ και την Α.Ε. την Πρέσβειρα του Ισραήλ στην Ελλάδα κα. Irit Ben – Abba για τη συνεχή υποστήριξή τους. Θα ήθελα, τέλος, να διαβεβαιώσω ότι η Energean θα συνεχίσει τις προσπάθειές της για περαιτέρω ενίσχυση των ιστορικών δεσμών που συνδέουν τις δύο χώρες και τους πολίτες τους».

www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης