Αναλύσεις

Κατά 65% έχει ολοκληρωθεί ο αγωγός TAP

tags :
Κατά 65% έχει ολοκληρωθεί ο αγωγός TAP
Στην Ελλάδα έχουν τοποθετηθεί 473 χλμ σωλήνων και έχουν συγκοληθεί 457χλμ, ενώ σε 265 χλμ έχει επανέλθει και το έδαφος στην αρχική του κατάσταση.
Κατά 65% ολοκληρώθηκε η κατασκευή του αγωγού TAP σύμφωνα με την επικεφαλής επικοινωνίας Lisa Givert.
Η ίδια ανέφερε ότι στην Ελλάδα έχουν τοποθετηθεί 473χλμ σωλήνων και έχουν συγκοληθεί 457χλμ, ενώ σε 265 χλμ έχει επανέλθει και το έδαφος στην αρχική του κατάσταση.
Στην περίπτωση της Αλβανίας, 163χμ έχουν τοποθετηθεί, 157χμ έχουν συγκοληθεί και το έδαφος έχει επανέλθει στην αρχική του κατάσταση σε 116χμ.
Τέλος, η Givert πρόσθεσε ότι η πρόοδος στην Ιταλία περιλαμβάνει επί του παρόντος τις δεύτερες δραστηριότητες αδειοδότησης σύμφωνα με την αρχική άδεια του Υπουργείου Οικονομίας της χώρας που χορηγήθηκε στις 20 Μαΐου 2015.
«Επίσης, η τελευταία αποστολή σωλήνων υπεράκτιων γραμμών έχει εκφορτωθεί στο Μπρίντεζι της Ιταλίας, μεταξύ 3 και 6 Σεπτεμβρίου, "σημειώνει η Givert., υπογραμμίζοντας ότι το «έργο παραμένει στο χρονοδιάγραμμα και η εταιρεία εργάζεται για να είναι έτοιμη να παραδώσει το πρώτο φυσικό αέριο από τον τομέα Shah Deniz στο Αζερμπαϊτζάν το 2020».

www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης