Επιχειρήσεις

Συνεργασία Φυσικού Αερίου Αττικής - INTERAMERICAN: οι ευρυφασματικές υπηρεσίες στην επικαιρότητα

Συνεργασία Φυσικού Αερίου Αττικής - INTERAMERICAN: οι ευρυφασματικές υπηρεσίες στην επικαιρότητα
Η υπηρεσία παρέχεται εντελώς ΔΩΡΕΑΝ σε όλα τα νέα συμβόλαια φυσικού αερίου ή ρεύματος ή σε υφιστάμενους πελάτες της εταιρείας Φυσικό Αέριο Αττικής αρκεί να ενεργοποιήσουν την υπηρεσία My Account
Ολο και περισσότερες εταιρείες -βασικά αυτές που κινούνται σε γραμμή βιώσιμης ανάπτυξης- επιλέγουν να ακολουθήσουν το πελατοκεντρικό μοντέλο των προνομιακών παροχών ευρέως φάσματος, μέσω στρατηγικών συνεργασιών που αναδεικνύονται σε σημαντικό επιχειρησιακό πλεονέκτημα.
Στόχος τους είναι η πολύπλευρη, ποιοτική κάλυψη των αναγκών του καταναλωτή, που παρέχει τη δυνατότητα δυναμικής διεύρυνσης του πελατολογίου, δεδομένου ότι στους επιχειρησιακούς κλάδους δεν υφίστανται, πλέον, στεγανά.
Το Φυσικό Αέριο Αττικής και η INTERAMERICAN, δύο κορυφαίοι στους τομείς της ενέργειας και των ασφαλίσεων αντιστοίχως οργανισμοί, επιχειρώντας ανάπτυξη στη βάση αυτής της εμπορικής στρατηγικής και με γνώμονα το πολλαπλάσιο όφελος του καταναλωτή, αποτελούν ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα. Οι δύο εταιρείες προχώρησαν, πρόσφατα, σε συνεργασία ασφαλιστικού αντικειμένου.
Η υπηρεσία παρέχεται εντελώς ΔΩΡΕΑΝ σε όλα τα νέα συμβόλαια φυσικού αερίου ή ρεύματος ή σε υφιστάμενους πελάτες της εταιρείας Φυσικό Αέριο Αττικής αρκεί να ενεργοποιήσουν την υπηρεσία My Account.
Φυσικό Αέριο Αττικής και INTERAMERICAN συνεργάζονται στο πεδίο της κοινής αντίληψης για την παροχή στον πελάτη μιας "μοναδικής εμπειρίας".
Η φιλοσοφία αυτή βρίσκει "έδαφος" υλοποίησης στη σύγχρονη αγορά και αναμένεται να σηματοδοτεί εφεξής την ειδοποιό διαφορά στη σχέση των εταιρειών με το πελατειακό κοινό τους. 

www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης