Διεθνή

Σχέδια για σημαντικές επενδύσεις στην Αρκτική - Οι επισημάνσεις των ειδικών

Σχέδια για σημαντικές επενδύσεις στην Αρκτική - Οι επισημάνσεις των ειδικών
Λόγω των γεωγραφικών αποστάσεων και της έλλειψης διαθέσιμων απαραίτητων συσκευών, πολλοί άνθρωποι πρέπει να γίνουν εφευρέτες
Τεράστιες επενδύσεις αναμένεται να πραγματοποιηθούν στην Αρκτική με μεγάλες προοπτικές συνεργασίας ανάμεσα σε χώρες του Αρκτικού κύκλου, σύμφωνα με τα όσα αναφέρει το tass.
Ειδικότερα, «θα πρέπει να δομήσουμε το άνετο περιβάλλον για την Αρκτική και μετά να ξεκινήσουμε την εφαρμογή των μέτρων. Πρέπει να σώσουμε τις υποδομές και τις περιοχές, για αυτό είναι αναγκαίο να οικοδομήσουμε και να αναπτύξουμε μικρές, συμπαγείς πόλεις, όπου όλα τα εδάφη θα χρησιμοποιούν αποτελεσματικά τις υποδομές στέγασης. Λόγω των γεωγραφικών αποστάσεων και της έλλειψης διαθέσιμων απαραίτητων συσκευών, πολλοί άνθρωποι πρέπει να γίνουν εφευρέτες. Με αυτούς τους τρόπους και πολλούς άλλους, η περιοχή της Αρκτικής της Ρωσίας θα αποτελέσει κέντρο ανάπτυξης των ρωσικών επενδύσεων και το άνετο αστικό περιβάλλον στον Άκρο Βορρά, συμπεριλαμβανομένου του συνεχούς ομοσπονδιακού προγράμματος, θα ενισχύσει την τεχνολογική ανάπτυξη» είναι μερικά από τα όσα τονίζουν σημαντικοί εμπειρογνώμονες.

www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης