Τελευταία Νέα
Αναλύσεις

Πιτσιόρλας: Εντός του 2018 οι εργασίες για το Ελληνικό – Τεράστιο επενδυτικό ενδιαφέρον

Πιτσιόρλας: Εντός του 2018 οι εργασίες για το Ελληνικό – Τεράστιο επενδυτικό ενδιαφέρον
Η Αθήνα θα εκτιναχθεί ως τουριστικός προορισμός υποστήριξε ο υφυπουργός Οικονομίας και Ανάπτυξης
Την θέση ότι μετά την υπογραφή του Προεδρικού Διατάγματος ανοίγει ο δρόμος για την έναρξη των εργασιών στο Ελληνικό διατύπωσε ο υφυπουργός Οικονομίας και Ανάπτυξης, Στ. Πιτσιόρλας, επισημαίνοντας ότι αυτές θα αρχίσουν εντός του 2018.
Σε δηλώσεις του στο ΣΚΑΪ ο κ.Πιτσιόρλας είπε ότι το Ελληνικό θα είναι το μεγαλύτερο έργο αστικής ανάπλασης στην Ευρώπη, τονίζοντας ότι για το έργο αυτό υπάρχει τρομερό ενδιαφέρον από μεγάλους επενδυτές.
«Με το έργο αυτό η Αθήνα θα εκτιναχθεί ως τουριστικός προορισμός» υποστήριξε ο κ.Πιτσιόρλας, ο οποίος επεσήμανε πως υπάρχει έντονο επενδυτικό ενδιαφέρον και για την Αθήνα ως τουριστικού προορισμού.
Όπως είπε ο υφυπουργός, αυτή τη στιγμή και πλην του τουρισμού, υλοποιούνται μεγάλα επενδυτικά έργα στον τομέα της ενέργειας, ενώ όσον αφορά το ζήτημα της ΔΕΗ, χαρακτήρισε πολύ σημαντικό ότι απεφεύχθη η πώληση των υδροηλεκτρικών της μονάδων.
«Η κυβέρνηση δεν έχει κανένα λόγο να κάνει εκλογές.
Σε εκλογές θα πάει στο τέλος της τετραετίας.
Έχουμε πάρει την ευθύνη να βγάλουμε την χώρα από την κρίση.
Αυτό είναι το στοίχημα μας.
Δεν προκαλέσαμε την κρίση εμείς, άλλοι μας έβαλαν σε αυτήν» είπε ο κ. Πιτσιόρλας, ο οποίος απέκλεισε κατηγορηματικά το ενδεχόμενο πρόωρων εκλογών εντός του 2018.
Όπως είπε ο κ.Πιτσιόρλας, οι δύο κύριες προτεραιότητες της κυβέρνησης είναι να βγάλει την χώρα από την κρίση τον Αύγουστο του 2018 ώστε να ολοκληρωθούν τα μνημονιακά προγράμματα και να διαμορφώσει τις συνθήκες για μια βιώσιμη ανάπτυξη.

www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης