Ενέργεια

ΡΑΕ: Διαβούλευση για τον καθορισμό των τυπικών χαρακτηριστικών κατανάλωσης μη Ωρομετρούμενων Τελικών Πελατών

ΡΑΕ: Διαβούλευση για τον καθορισμό των τυπικών χαρακτηριστικών κατανάλωσης μη Ωρομετρούμενων Τελικών Πελατών
Η ΡΑΕ θα δημοσιοποιήσει κατάλογο των συμμετεχόντων στη διαβούλευση
Κατά τα προβλεπόμενα στις διατάξεις του άρθρου 21 του Κώδικα Διαχείρισης Δικτύων Διανομής Φυσικού Αερίου (ΑΠΟΦ. ΡΑΕ 589/2016, ΦΕΚ Β΄487/2017, εφεξής ο «Κώδικας») για τους όρους και τις προϋποθέσεις πρόσβασης στα τέσσερα Δίκτυα Διανομής Φυσικού Αερίου (Δίκτυο Διανομής Αττικής, Δίκτυο Διανομής Θεσσαλονίκης, Δίκτυο Διανομής Θεσσαλίας και Δίκτυο Διανομής Λοιπής Ελλάδος), οι Διαχειριστές υποβάλλουν στη ΡΑΕ προς έγκριση μεθοδολογία καθορισμού των τυπικών χαρακτηριστικών κατανάλωσης για διαφορετικές κατηγορίες Τελικών Πελατών, καθώς και τυπικών καμπυλών κατανάλωσης, συνολικά και ανά κατηγορία Τελικών Πελατών λαμβάνοντας ιδίως υπόψη τη χρήση Φυσικού Αερίου και τις κλιματολογικές συνθήκες.
Οι Διαχειριστές των Δικτύων Διανομής Αττικής, Θεσσαλονίκης και Θεσσαλίας υπέβαλαν στη ΡΑΕ προς έγκριση κοινή μεθοδολογία καθορισμού των τυπικών χαρακτηριστικών κατανάλωσης των μη Ωρομετρούμενων Τελικών Πελατών, την οποία η ΡΑΕ θέτει σε δημόσια διαβούλευση.
Η διαβούλευση θα διαρκέσει έως και την Παρασκευή 12 Ιανουαρίου 2018. Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να υποβάλουν τις απόψεις τους στη ΡΑΕ με ηλεκτρονική επιστολή στη διεύθυνση gasconsultation@rae.gr.
Η ΡΑΕ θα δημοσιοποιήσει κατάλογο των συμμετεχόντων στη διαβούλευση καθώς και το περιεχόμενο των επιστολών που υποβλήθηκαν, με εξαίρεση την περίπτωση κατά την οποία ο αποστολέας αιτηθεί τη μη δημοσιοποίηση των στοιχείων του.

Συνημμένα αρχεία

Μεθοδολογία ΤΧΚ 

ΕΔΑ ΑΤΤ ΠΡΟΦΙΛ 

ΕΔΑ ΘΕΣΣ ΠΡΟΦΙΛ 

www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης