Τελευταία Νέα
Δελτία Τύπου

H LIDL HELLAS μειώνει το ενεργειακό της αποτύπωμα

tags :
H LIDL HELLAS μειώνει το ενεργειακό της αποτύπωμα
Εγγυήσεις προέλευσης από Ανανεώσιμες Πηγές
Η Lidl Hellas στο πλαίσιο του προγράμματος Εταιρικής Υπευθυνότητας την προστασία του περιβάλλοντος,  εξασφάλισε από τον τομέα ηλεκτρικής ενέργειας Protergia της εταιρείας ΜΥΤΙΛΗΝΑΙΟΣ, Πράσινα Πιστοποιητικά (εγγυήσεις προέλευσης προμήθειας ηλεκτρικής ενέργειας) για το 96,76 % της ηλεκτρικής ενέργειας που κατανάλωσε στο σύνολο των εγκαταστάσεων της, το χρονικό διάστημα 1-9-2016 έως 1-6-2017, με δικαίωμα επέκτασης (option) της σύμβασης μέχρι και το τέλος του τρέχοντος έτους.
 Σύμφωνα με ανακοίνωση της επιχείρησης "το Πράσινο Πιστοποιητικό αποτελεί τη βεβαίωση της ΜΥΤΙΛΗΝΑΙΟΣ στον πελάτη που έχει επιλέξει το συγκεκριμένο προϊόν, ότι για την ηλεκτρική ενέργεια που καταναλώνεται στην εγκατάστασή του έχει παραχθεί ισόποση ενέργεια από συγκεκριμένες εγκαταστάσεις παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας με χρήση Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας (κατά τα προβλεπόμενα στις διατάξεις του ν. 3468/2006 και της υπ’ αριθ. υπουργικής απόφασης Δ6/Φ1/οικ.8786/06.05.2010, ΦΕΚ 646 Β’ /14.05.2010).
Με τη βεβαίωση αυτή , η εταιρεία μας είναι στην ευχάριστη θέση να επιβεβαιώσει στο αγοραστικό της κοινό ότι ενσωματώνει στην πολιτική της, μία ακόμα επιπλέον μέριμνα για την προστασία του περιβάλλοντος, να ενισχύσει ακόμα περισσότερο το πράσινο προφίλ της, μειώνοντας παράλληλα το ενεργειακό της αποτύπωμα.
 Παράλληλα οι Εγγυήσεις Προέλευσης Ενέργειας έχουν ουσιαστική αξία για εμάς καθώς είμαστε επιχείρηση :
- η οποία έχει ξεκινήσει τις σχετικές διαδικασίες για πιστοποίηση κατά ISO 50.001.
- η οποία εκδίδει ετησίως αναφορές Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης (GRI, ISO26000, COP) σχετικά με τις περιβαλλοντικές, κοινωνικές και οικονομικές επιδόσεις ως μέσο για την απόκτηση βεβαιώσεων αξιολόγησης επιπέδου και διασφάλισης ποιότητας".

www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης