Δελτία Τύπου

«Το Επιμελητήριο μας» ο μεγάλος νικητής των εκλογών του ΕΕΑ

«Το Επιμελητήριο μας» ο μεγάλος νικητής των εκλογών του ΕΕΑ
«Η μεγάλη νίκη του συνδυασμού «ΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΜΑΣ»  με απόλυτη πλειοψηφία, μας γεμίζει ευθύνες» επισημαίνεται μεταξύ άλλων στην ανακοίνωση
Μεγάλη νίκη των Επαγγελματιών στο Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών, στις εκλογές για την ανάδειξη νέας διοίκησης. Οι Επαγγελματίες έδωσαν ξεκάθαρο μήνυμα, με την πρωτοφανή στήριξη του ψηφοδελτίου «ΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΜΑΣ» με επικεφαλής τον κ. Γιάννη Χατζηθεοδοσίου. 
Επιβραβεύοντας με την ψήφο τους, την ανατροπή που έφερε στο ΕΕΑ η προεδρία του Γ. Χατζηθεοδοσίου, έδωσαν ξεκάθαρη εντολή στη νέα διοίκηση, να συνεχίσει τις αλλαγές για ένα νέο Επιμελητήριο σύγχρονο, καινοτόμο, παρεμβατικό, με φωνή και θέσεις για τη στήριξη των κλάδων, την τεκμηριωμένη παρέμβαση στην πολιτεία, αλλάζοντας τον ρόλο του από απλό διεκπεραιωτή, σε στήριγμα των Επαγγελματιών και ισότιμο συνομιλητή των κυβερνήσεων. 
Η μεγάλη νίκη του συνδυασμού «ΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΜΑΣ»  με απόλυτη πλειοψηφία, μας γεμίζει ευθύνες αλλά μας δίνει και δύναμη να συνεχίσουμε την προσπάθεια, να κάνουμε την ανατροπή με τη σκέψη στραμμένη στα προβλήματα των επαγγελματιών, την ανάπτυξη της οικονομίας και την κοινωνική συνοχή.
Σχετικά με το αποτέλεσμα της εκλογικής αναμέτρησης, ο επικεφαλής του συνδυασμού κ. Γ. Χατζηθεοδοσίου, τονίζει:
«Δώσαμε έναν δύσκολο αλλά ωραίο αγώνα και είμαι πραγματικά υπερήφανος γι΄αυτό. Τα χιλιάδες μέλη του ΕΕΑ που μας τίμησαν με την ψήφο τους και χάρισαν στο “Επιμελητήριο μας” όχι μόνο την πρωτιά αλλά και την αυτοδυναμία, μας δίνουν τη δύναμη να προχωρήσουμε και να κάνουμε πραγματικότητα τα όνειρα μας για ένα καλύτερο Επιμελητήριο, με περισσότερο παρεμβατικό λόγο και ποιοτικότερες υπηρεσίες, προς όφελος του μικρομεσαίου και του επαγγελματία. Σήμερα δεν υπάρχουν νικητές και ηττημένοι. Όλοι μαζί, πρέπει να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό για να συμβάλουμε στη μεγάλη προσπάθεια για την οριστική έξοδο από την κρίση και γι΄αυτό απευθύνω κάλεσμα ενότητας και συνεργασίας. Τα προβλήματα είναι κοινά και δεν αφορούν πρόσωπα και παρατάξεις. Μία νέα ημέρα ξημέρωσε για το Επιμελητήριο μας. Είμαι βέβαιος ότι μπορούμε να καταφέρουμε πολλά και ότι οι κόποι μας θα στεφθούν με επιτυχία. Από σήμερα κιόλας ξεκινά η δράση μας για να φέρουμε το ΕΕΑ εκεί που του αρμόζει και να στηρίξουμε τα μέλη μας».

Τα αποτελέσματα

Σύμφωνα με τα μέχρι τώρα στοιχεία, ο συνδυασμός «Το Επιμελητήριο μας»  με επικεφαλής τον κ. Γιάννη Χατζηθεοδοσίου, λαμβάνει ποσοστό 55% και 28 από τις 51 συνολικά έδρες.
Στη δεύτερη θέση ο συνδυασμός «Ανανεωτική Κίνηση Επαγγελματιών»  με επικεφαλής τον κ. Νίκο Λεβετσοβίτη με ποσοστό 25% και 13 έδρες. 
Από 2 έδρες λαμβάνουν ο συνδυασμός «Επαγγελματική Ανάπτυξη», με επικεφαλής τον κ. Γιάννη Ρεκλείτη, ο συνδυασμός «Ανοικτό Επιμελητήριο» με επικεφαλής τον κ. Γιάννη Βαφειαδάκη και ο συνδυασμός «Ένωση Επιμελητηρίου» με επικεφαλής τον κ. Γιώργο Ζηκόπουλο.
Ακολουθούν, με 1 έδρα έκαστος, ο συνδυασμός «Σ.Ε.Π. Σίγουρη Επαγγελματική Προοπτική» με επικεφαλής τον κ. Βασίλη Καρναχωρίτη, ο συνδυασμός «Ασφαλιστική Συνεργασία» με επικεφαλής τον κ. Κλήμη Δημαρχιάδη και ο συνδυασμός «Αγωνιστική Αντιμονοπωλιακή Συνεργασία» με επικεφαλής τον κ. Αναστάσιο Καυκαλέτο.

www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης